Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

FOTO. Sătmăreni săltați de polițiști. Cercetați pentru trafic de cocaină

La data de 9 iulie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, au efectuat 10  percheziții domiciliare într-un dosar de trafic de droguri de mare risc.

Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.- B. T. Satu Mare, au desfășurat o acțiune în județul Satu Mare, vizată fiind o grupare specializată în trafic de droguri de mare risc (cocaină).

Gruparea ar fi comercializat drogurile în municipiul Satu Mare.

Polițiștii au efectuat o prindere în flagrant delict și au pus în executare 10 mandate de percheziție domiciliară în localitățile Satu Mare și Negrești Oaș.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 19 doze de cocaină, 2 cântare de precizie, un grinder, 2 telefoane mobile și diferite sume de bani. Patru persoane au fost reținute pentru 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.