Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

FOTO. Un avion se învârte deasupra Sătmarului

Un avion se învârte deasupra Sătmarului de mai bine de o oră, fiind observat de mai mulți sătmăreni în timp ce survola județul.

Avionul neobișnuit care zboară deasupra județului Satu Mare a stârnit curiozitatea sătmărenilor. În cursul zilei de astăzi, 21 iulie, aparatul de zbor cu o formă neobișnuită a survolat de mai multe ori pe cerul Sătmarului.

Este vorba despre un avion de mici dimensiuni, de tipul Piaggio P180 Avanti II, care a venit de la București pentru a efectua operațiuni de calibrare.

14 comentarii

  1. amelia Răspunde

    un catel dadea tarcoale unui copac , la un moment dat se opreste , De Ce ? …. a ramas fara tarcoale

    • Bubi Răspunde

      Si eu speram ca acest Piaggio P-180 să rămână fără târcoale!Pardon!Fără cherozină!Dar n-a fost să fie!

  2. Szalma Jack Răspunde

    “Un avion se învârte deasupra Sătmarului” ???Nu,vreo 7 milioane de dolari s-au invartit deasupra satmarului,dupa care au disparut !!

  3. Vorona Răspunde

    Poate împrăștie Corona Virus !

  4. c-block Răspunde

    Mă fraierilor! Acolo au zburat banii noștri! Că avem prea mulț! Oare?

  5. Gyuri Răspunde

    Această știre este de anul trecut.

  6. Satmarean Răspunde

    Mai bine dezinsecta cu un drum, că atâția țânțarii sunt în orașul ăsta ceva groaznic, absolut nici un efect după apa de săptămâna trecută !. Domnule primar Kereskenyi Gabor vă rugăm frumos luați măsuri în această privință. Mulțumim.

  7. varza Răspunde

    stire de trilulele trisurcele. nu-i de mirare ca presasm v-a luat cu muuuult , avand in vedere asemenea stiri… vai vai. era stire daca ati fi dat si raspunsul ce avion era de ce se invartea dar voi nu… vai de presa voastra….

    • faggs Răspunde

      Poate presasm au stiri mai multe sau mai repede ca astia. Dar va zic ceva…… sa ii fuf in gura pe aia ce modereaza comentarele,deci piciore in gura le-as da….. aia daca nu le convine ce scrii nu le posteaza,daca le comentezi articolul,daca zici ceva ce stii mai mult ce au scris ei nu posteaza…. urasc situl ala,nu intru doar din cauza ca nu esti liber sa ai opinie diversa. Daca citesc si ei ‘: Sa va imping kk la deal,pishatilor.

  8. h Aoleo Maica Răspunde

    marș bubi ,ai scabie și….

  9. Unu' Răspunde

    Este coi-ca, dorel de sătmar – cel mai prost primar din istoria sătmarului, căutând loc unde să-și construiască noua clinică, dar musai să aibă pistă de biciclete ca s-o poată lua cu japca!

  10. EUh Răspunde

    Cell mai bun e Coica,fraierilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.