Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO/VIDEO. Razii la atelierele de dezmembrări auto din Satu Mare

Ieri, 8 iulie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Investigați Criminale, Serviciului de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, toți din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, beneficiind de sprijinul inspectorilor din cadrul Gărzii de Mediu Satu Mare, au desfășurat o acțiune pe raza municipiului Satu Mare.

Astfel, în vederea eficientizării activităţii de prevenire, combatere a unor situații de risc și menținerea unui climat de siguranță publică pe raza județului Satu Mare, respectiv în vederea prevenirii și combaterii fraudelor din domeniul comerțului online cu piese auto noi și second-hand, polițiștii au organizat şi desfăşurat o acţiune de verificare a modului în care sunt respectate prevederile legale în domeniile menționate.

În urma activităților desfășurate au fost identificați și verificați 5 operatori economici, cu privire la modul de respectare a obligațiile impuse de actele normative în materie, precum și a obligației legale de utilizare a aparatelor de marcat electronice cu ocazia încasării contravalorii unor bunuri comercializate.

Urmarea a neregulilor constatate, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7 000 de lei, la Ordonanța nr. 82/2000 privind autorizarea agenţilor economici care prestează servicii de reparaţie, de reglare şi/sau desfăşoară activitate de reconstrucţie a vehiculelor rutiere.

Totodată, a fost pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Satu Mare privind pe un sătmărean, de 43 de ani, condamnat la 1 an și 4 luni închisoare cu executare, pentru infracțiuni la regimul circulației.

Sursa: IPJ Satu Mare

7 comentarii

  1. Govor Răspunde

    Îmi este greață. În loc sa caute la firmele mari, corporații, bocterii merg la firmele astea de doi lei, le mai dau și o amendă destul de mare zic eu, apoi caz închis. La firmele mari se face evaziunea, criminalitatea economică, milițienilor alooooo. Sa va dau vreo doua nume de firme, sau la alea nu mergeți, ca sunt protejate și poate aveți și voi comision……. DGA-ul trezirea!!!!!!

  2. Satmarean Răspunde

    Zi Govor care sunt alea, zi ????

  3. mae Răspunde

    govor fa si tu daca ai singe in istalatie …….dar esti un ciuri burii

  4. ecologist Răspunde

    Uitându-mă la video căutam incinta betonată. Așa ar trebui să fie. 🤔😱 Sau aici e o piață agroalimentară și nu am înțeles bine?

    • Hm Răspunde

      La Fogel ii fain ca-s full de masini pe zona verde pe str. Porumbeilor , da pe ala nu- i voie sa-l deranjezi ca-i de-al casei ?! 😉

      • ecologist Răspunde

        De vreo 15 ani nu vede nimeni. Ce să faci dacă nu e la stradă circulată, nu?🤔😉😱😱😱
        Dacă era pe strada de pe care toată lumea o ia către graniță mai ziceam și eu, dar așa ….

  5. Satmareanul Răspunde

    Este pe Aurel Vlaicu … sunt cateva firme care acolo au sediu, lucreaza din alta parte neinregistrat, iau bani pe cardul personal din care cumpara apartamente … acele firme trebuiesc controlate, chiar este o firma sau un PFA care are pe Aurel Vlaicu sediu, de unde se lucreaza este un sat de langa Satu Mare … dar cred ca ma duc eu sa fac plangere impotriva aceles PFA! Stiu ca a cui e PFA-ul mai este si bolnava si pacat de copilul care traieste cu ticuri nervoase, cu psihicul distrus unde chiar si invatatoarea a atras atentia parintilor ca este o problema !

    Traim vremuri faine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.