Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

FOTO&VIDEO. Explicațiile lui Tibi Blaga. Cum a rămas fără o locuință

După ce în cursul dimineții de ieri a fost executat silit cu mascații și Poliția, cunoscutul sătmărean Tiberiu Blaga a ținut să vorbească despre cum a ajuns în această situație. Acesta spune că întreaga poveste a început în urmă cu două decenii, însă modul în care s-a procedat ieri dimineața, spune Tibi Blaga, a fost unul ilegal: ,,Este un abuz grosolan al justiției!’’

Concret, totul a început acum 20 de ani, atunci când soacra lui Tiberiu Blaga s-a împrumutat cu 37.000 de euro de la o persoană din Satu Mare. În momentul împrumutului, a fost parafat și un contract de garanție pentru casa în care locuia acesta: ,,Acest imobil, la data respectivă, arăta cu totul altfel’’, spune Tibi Blaga. După un an însă de la acel împrumut, persoana care a împrumutat acea sumă de bani a decedat: ,,Între timp s-a returnat împrumutul, dar nimeni nu a recunoscut acest lucru’’.

Întreaga poveste s-a complicat după ce și-a făcut apariția fost soție a celui decedat care, în calitate de moștenitor, a deschis un proces în instanță pentru recuperarea datoriei. ,,Am avut 20 de ani de procese’’, spune Tiberiu Blaga. Într-un final, s-a dat o soluție favorabilă printr-o decizie definitivă și irevocabilă, iar totul părea să se fi încheiat. ,,După șapte, opt luni, sentința definitivă și irevocabilă a fost desființată la Curtea de Apel și am început din nou procesul.’’

Așa s-a ajuns în situația în care, în cursul dimineții de ieri, 6 iulie 2020, Tibi Blaga să fie executat silit cu mascații și Poliția: ,,Voi depune o plângere pentru distrugere pentru că au venit, ne-au distrus casa și au plecat’’, a mai spus acesta.

Cunoscutul sătmărean Tibi Blaga a fost executat silit ieri dimineaţă cu mascații și Poliția. Mai multe echipaje de poliţie şi jandarmerie au descins, luni dimineața, la locuinţa lui Tiberiu Blaga din municipiul Satu Mare.

La faţa locului a fost solicitată şi o ambulanţă pentru acordarea de îngrijiri medicale.

12 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Domnule Blaga,Ati filmat actiunea ? Depuneti plangere ! Nu va lasa-ti hartuit!

    • Blegu! Răspunde

      Vi-l recomand pe Dl. Avocat Sumlas Silviu!Cu ceilalti avocati să nu vă ocupati,sunt niste glume proaste!

      • Ion Roman Răspunde

        Domnul Blaga puteti cere de la primarie o locuinta sociala pe str ostrovului ca ori cum arata mai bine decat casa in care ati locuit.

    • Molnar Răspunde

      Domnul Tibi?Dar unde au dispărut prietenii adevărati?Să zicem Dl. Molnar de pe strada Vörösmarty?Uaaau,pardon!Intre timp a renuntat de la cetătenia ungară si acuma il cheamă Liviu Rebreanu!Pardon,cer scuze!Au trecut anii!Unde-i cel mai bun prieten Florea Marcel-Marczi,unde-i Băla Sorin de pe strada Turului?Vechea gască,vechea gască!Numai Oliver mai lipseste!Aiaiaiai!

  2. altu Răspunde

    Dupa ce a tzepuit un om prin soacra-sa, are pretentii. Si eu daca tzepuiesc un om cu cateva zeci de mii de euro, imi permit sa imi aranjez locuinta, asta nu inseamna ca nu am tras tzeapa. Cine-i curios cum arata imobilu respectiv? Hai sictir! E infractor si stie toata lumea. Acuma vorbeste ca un nevinovat. In realitate a furat si a tras tzepe toata viata. Voi astia care-i tineti apararea, sunteti lingai . Intrebarea e , cum de se intampla doar dupa 20 de ani? Trebuia sa il curenteze mai repede. Acuma face pe mielul…. saracu tzepar….ha-ha . Sa dovedeasca ca a returnat imprumutul! Sa nu vina cu vrajeala ca nu a mers la notar. A mers cu banii si i-a dat in mana la om doar asa…vrajeala!!!!

  3. c-block Răspunde

    Să mă anunțați când să scot batista și să încep să-l plâng de milă.🤔😱😣😤
    Totuși se lamentează după o treabă de 20 de ani? Eu sunt curios de ce s-a judecat treaba atât de mult. De fapt nepermis de mult.

  4. Fagylalt Răspunde

    Câteodată se intâmplă să lingă si inghetata inapoi,in bot!Néha néha visszanyal a fagyi is!

  5. GB Răspunde

    Remember pentru cei care nu stiu cu ce se ocupa acest “Al Capone” al masinilor straine aduse in tara dupa 90. Iti cumparai o masina straina, de marca, din Germania(Mercedes, BMW, Audi…) si invariabil iti disparea (cand o scoteai din curte, sau nu!!). Hopa!!! Belea. Politie-plangere, preot-rugaciuni, aspiratii de-o viata naruite si nimic altceva. Dar, uneori, aparea luminita de la capatul tunelului personificata intr-un apel telefonic( sau alte cai) care iti propunea un santaj ordinar, recuperarea masinii mult visate contra unei sume de bani!(5000-10000… marci, 1 euro=1 marca, in functie de valoarea masinii). Multi si-au recuperat masina platind, multi nu au mai vazut-o niciodata. Aceasta haiducie a durat aproximativ un deceniu, timp in care o parte din averea acumulata s-a dus pe procese, etc…dar acest personaj infam nu a platit cu adevarat pentru raul facut(ca multi nelegiuiti in tara asta). Din contra, a trait bine dupa cum se vede din aspectul fizic si bunurile acumulate. In concluzie, dragi pagubiti de altadata aveti ocazia sa ii transmiteti “binefacatorului” dvs. un mesaj de “sprijin moral” in aceste clipe grele, nu de alta dar sa simta ca nu a fost uitat . “In veci pomenirea lui”-vorba preotului.

  6. Aldo Răspunde

    La banii lui, sa mai cresti gaini in cotet, la oras.

  7. GB Răspunde

    Pentru o corecta documentare, individul avea o slabiciune pt. animale( ca si alti interlopi de felul sau), dar nu gaini(cu toate ca se ocupa de “gainarii” la scara mare). “Cotetul” respectiv e un padoc cu doua boxe pt. caini, si daca retin bine din alte descinderi ale Politiei, erau caini ciobanesti german/bullterier antrenati pt. “paza” imobilului de oricine ar dori sa intre ilegal, dar mai ales legal. E, intre timp a ramas si fara caini din cate se pare.

  8. visator Răspunde

    atat as dori ca asa sa ajunga toti gunoii din tara asta care au trait pe pielea oamenilor cinstiti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.