Ultima actualizare: azi, 14:10

Naţionale

Iohannis, după un nou record de cazuri: Sănătatea noastră depinde de conștiința fiecăruia

Președintele Klaus Iohannis a făcut un nou apel către populație să respecte cu strictețe regulile de protecție împotriva contaminării cu noul coronavirus. Apelul președintelui vine după ce România a înregistrat un nou record de cazuri noi de COVID-19. Dacă ieri au fost înregistrate 555 de cazuri noi, astăzi GCS a raportat 614 cazuri de noi îmbolnăviri.

„Am intrat, de aproape o jumătate de an deja, într-o perioadă cu extrem de multe incertitudini și este absolut normal să resimțim nesiguranță și să ne dorim ca totul să revină cum a fost. Și eu îmi doresc asta. Deocamdată însă acest lucru, din păcate, nu este posibil. Avem soluții pentru a ne relua viețile cât mai aproape de normalitate, însă ține de responsabilitatea fiecăruia dintre noi să reușim acest lucru. Oricâte eforturi ar face statul, sănătatea noastră, a tuturor, ține și de conștiința fiecăruia. Să nu pierdem ceea ce am câștigat deja! Suntem o națiune puternică și putem să trecem împreună cu bine și peste această perioadă’’, a declarant Klaus Iohannis.

În ziua în care a fost anunțat un nou record negativ al cazurilor de coronavirus, președintele a făcut un apel și la politicieni.

,,Este nevoie ca împreună, uniți, autorități, politicieni, jurnaliști, societate civilă, dincolo de viziunile care ne despart, să transmitem cetățenilor un mesaj unitar. Virusul este real, nu are culoare politică, nu poate fi interzis prin lege și nici nu dispare de la sine prin simpla negare a existenței lui. De aceea, fac un apel la Parlament să adopte urgent cadrul de care este nevoie pentru ca autoritățile să acționeze pentru protejarea sănătății oamenilor”, a mai spus șeful statului.

7 comentarii

  1. Cata manelistu Răspunde

    OARE MAI PUTEȚI MINȚI MULT CU UMFLATUL CAZURILOR DE COCONAT??? JIGODII ORDINARE DE PENELISTI!!!

    • covid 19 Răspunde

      Prietene, nu te pot bănui de prea multă inteligenţă dar încearcă să înţelegi: lista oficială prezintă creşteri de la o zi la alta pe judeţe. Sigur că mai pot fi cazuri discutabile sau erori dar cum ai putea minţi minţi că într-un judeţ sunt mai multe cazuri decât în realitate?. Până la urmă minciuna are picioare scurte. Sunt evidenţe nominale şi măsuri de carantinare sau izolare la domiciliu şi costuri aferente etc. unde cifrele trebuie să puşte. Şi cine are interes să pună economia pe butuci? Dacă s-ar dovedi o măsluire dictată de guvern asta ar însemna sfârşitul partidelor de la guvernare nu numai al guvernului. Bine, dacă zici că eşti manelist e scuzabil dar sunt şi postaci cu pretenţii care cântă melodia asta manelistică. Să fii iubit!

  2. Cata manelistu Răspunde

    PĂI ASTA SE ȘI VREA DISTRUGEREA ECONOMIEI MONDIALE… COVID NU E ALTCEVA DECÂT,, CONTROLUL OMENIRII PRIN VACCINARE ȘI IDENTIFICARE DIGITALĂ (COVID)!!!

    • covid 19 Răspunde

      Aşa deci? De ce n-ai spus de la început?

    • Pop Răspunde

      @catamanelistul :))))))))) auleooo Vezi ca daca megi pe la Penny Market cand te scaneaza aia de temperatura,i-ti citesc CNP-ul din frunte,ca tu doar stii secretul caci la nastere i-ti este inserat cnp ul in frunte.
      Apropo daca ai cumva telefon 5g,desi nu cred ca e cazul,arunca-l tati in foc ca telefonul are niste raze,pfuai distruge, mai ceva ca-n Avengers.
      P.s : daca esti un ca cacios de la situl asta care si-a ales acest nick minunat doar pt a face clickuri si comentarii sa ne swugibpe toti, daca nu scuze si Dumnezeu cu mila,cu tine :)))))

    • garcea Răspunde

      Nu e nevoie de cipuri , asta cred prostii ,care sunt masa de manevra pt interese diferitelor cercuri ,
      daca ai smartphone se stie unde umblii ,cu cine te intalnesti ,la ce te uiti , ce vorbesti ,totul ,totul….
      Nimeni nu vrea sa distruga economia mondiala , ca si bogatii de acolo iau castig , din pierdere iese pierdere .
      Gandirea ta e manelizata rau, si influentata de facebook , care iarasi te spioneaza rau…..fara cip …

  3. vasilescu Răspunde

    “Pe vecina de langa sediul firmei, a prins-o Covidul afara in UE, ea a facut o forma usoara insa fiica-sa de 36 de ani a facut o forma severa, a stat 2 luni la ATI, cu scurte treceri pe lumea cealalta intrerupte de revenirile datorate resuscitarilor din fericire reusite, dupa 2 luni de zacut a trebuit sa reinvete sa mearga si sa reinvete sa vorbeasca, inclusiv corzile vocale fiindu-i afectate de cele 2 luni de zacut la pat cu tuburi prin gat! Nu stiu cu ce alte probleme nasoale o fi ramas… maica-sa plangea cand povestea… Nu-i de gluma! “

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.