Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Minora (13 ani) dispărută de pe digul din Satu Mare, căutată de Poliție

ACTUALIZARE. Minora în vârstă de 13 ani, dispărută ieri de pe digul din Satu Mare, a fost găsită astăzi de polițiști și urmează să fie predată familiei.

,,Ca urmare a activităților de investigații și căutări desfășurate de polițiștii sătmăreni minora, de 13 ani, a fost găsită de către polițiști. Este în siguranță și nu a fost victima nici unei infracțiuni. Urmează a fi predată familiei”, au anunțat, în urmă cu puțin timp, reprezentanții IPJ Satu Mare.

Minora (13 ani) dispărută de pe digul din Satu Mare, căutată de Poliție. Mai multe echipaje ale Poliției sunt pe urmele minorei dispărute, vineri seara, fără urmă, în municipiul Satu Mare.

Sesizarea dispariției minorei s-a făcut azi noapte, la ora 01.50, moment în care a început mobilizarea polițiștilor. De atunci, fata este căutată fără încetare de Poliție, familie și apropiați.

Redăm integral comunicatul IPJ Satu Mare:

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare caută o minora, de 13 ani, din Satu Mare.

Astăzi, 11 Iulie a.c., in jurul orei 01.50, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire  la faptul că TURDEAN CARINA CRISTINA, de 13 ani, a plecat de la domiciliu, la data de 10 Iulie a.c., in jurul orei 18.00 și nu a mai revenit.

 Semnalmente: înălţime de aproximativ 170 cm, greutate aproximativă de 60 de kg, ochi albaștri , păr saten mediu, fata ovala și are o aluniță pe pleoapa stânga.

La data dispariției era îmbrăcata cu tricou culoare albă, pantaloni blue jeans de culoare neagră și teniși de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112.

Vă reamintim că o minoră, în vârstă de 13 ani, din municipiul Satu Mare a dispărut fără urmă, în cursul serii de vineri, 10 iulie.

Mama fetei a vorbit cu ea la telefon, vineri seara, iar minora a spus că se află pe dig și ajunge acasă, în Micro 16, în cinci minute. Ulterior, mama ei a sunat-o din nou, iar fata avea telefonul închis. Din acel moment, nu se mai știe nimic despre ea.

Poliția, familia și apropiații o caută încontinuu.

Fata era îmbrăcată într-un tricou alb, blugi de culoare neagră și teniși de culoare neagră.

Dacă aveți informații despre ea, sunați de urgență la 112 sau la numărul 0749111828!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.