Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Primăria Satu Mare: Cinci grădinițe se vor redeschide în luna august

Primăria Municipiului Satu Mare continuă să facă demersuri pentru a veni în sprijinul părinților care s-au întors la muncă și nu au în grija cui să îi lase pe cei mici. Astfel, cu respectarea regulilor de prevenire a COVID-19, în august se vor redeschide cinci grădinițe din municipiu:

1. Grădiniţa cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată” (va prelua copiii înscrişi la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 6)

2. Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 9 (va prelua copiii înscrişi la Grădiniţa cu Program Prelungit „Voinicelul”, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 5 şi Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 13)

3. Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 33 (va prelua copiii înscrişi la Grădiniţa cu Program Prelungit „Draga Mea” şi Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 11)

4. Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 7 (va prelua copiii înscrişi la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. Guliver şi Grădiniţa cu Program Prelungit 14 Mai)

5. Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 24 (va prelua copiii înscrişi la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 29 şi Grădiniţa cu Program Prelungit Hám János)

La nivel grădinițelor s-a făcut o consultare cu părinții, iar în funcție de numărul cererilor fiecare grădinița a luat măsuri, astfel încât să activitățile să se desfășoare cu respectarea regulilor anunțate de Guvernul României.

2 comentarii

  1. satmareanu` Răspunde

    De ce sa nu generam noi focare ale virusului? Se stie ca gradinitele noastre sunt focare, mai ales pe anotimpul rece.

  2. altu Răspunde

    Astia care asteapta sa se deschida gradinitele, ati facut copii degreaba. La sapa cu voi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.