Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

PROMO | Emisiunea PortalSM LIVE, noua producție PortalSM. Analize, dezbateri și povești de viață

PortalSM lansează, începând de joi, 9 iulie, de la ora 19,30, emisiunea PortalSM LIVE, care va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook PortalSM și pe site-ul www.portalsm.ro (Transmisiunea va fi asigurată de FotoKing Studio). În studioul PortalSM vor fi invitați oameni importanți ai judeţului, dar și oameni mai puțin cunoscuți de la care veți avea, cu siguranță, ceva de învățat.

Scopul emisiunii este de a aduce în faţa comunităţii PortalSM – care are doar pe Facebook peste 100.000 de urmăritori -, și nu numai, oameni experți în domeniile pe care le conduc, oameni politici, dar și oameni a căror poveste merită făcută publică și de la care, cu siguranță, veți avea câte ceva de învățat.

Va fi dezbătută situația actuală a județului de către experți din diferite domenii, iar pe de altă parte veți descoperi sătmăreni de poveste, însă cel mai important, veți avea posibilitatea, de fiecare dată, să adresați întrebări în direct în cadrul emisiunii. În prima parte a emisiunii, invitatului îi vor fi adresate întrebările pregătite de echipa PortalSM, iar în a doua parte, dumneavoastră veți avea ocazia să îi adresați invitatului întrebări în direct, la secțiunea de comentarii. Întrebările vor fi preluate de echipa PortalSM, care le va transmite către realizator, iar ulterior acesta îi va adresa invitatului întrebările dumneavoastră.

Moderatorul emisiunii este jurnalistul Gil Pietrar, cu o experienţă de peste 15 ani atât în presa locală cât şi naţională.

PortalSM LIVE – joi, 9 iulie, ora 19,30

Așadar, o emisiune „fără perdea” va sta, începând din această săptămână, la dispoziția tuturor sătmărenilor.

Nu ratați prima emisiune, joi, începând cu ora 19,30, pe pagina de Facebook PortalSM. Vă invităm să urmăriți pagina PortalSM (CLICK AICI), dacă nu ați făcut-o deja.

Primul invitat – Kereskenyi Gabor, primarul municipiului Satu Mare

Primul invitat al emisiunii este primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, ce va răspunde unor întrebări atât despre problemele din oraş, cât şi despre campania electorală care urmează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.