Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Razii în trafic. Topul motivelor pentru care șoferii au rămas fără permis

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 23 iulie, activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 170 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, la data de 23 iulie, pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 170 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 56.400 de lei.

Totodată polițiștii rutieri au procedat la reținerea a 12 permise de conducere, dintre care:

  • 8 conducători auto au fost  filmați și înregistrați de aparatul radar depășind viteza maximă legală admisă cu peste 50 km/h, față de aceștia fiind dispusă suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile
  • un conducător auto a utilizat telefonului mobil în timp ce conducea
  • un conducător auto nu au acordat  prioritate de trecere unui alt autoturism într-o intersecție
  • 2 alte cauze

Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. Unu' Răspunde

    Slab, stimați tovarăși!
    Dacă v-ați pune curul la treabă, în doar 30 de minute, de patrulat prin oraș, ați suspenda cel puțin 20 de permise de conducere pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor și pentru folosirea telefonului mobil! Să nu mai pomenesc de opriri neregulamentare, ocuparea locurilor de parcare destinate persoanelor cu dizabilități,neacordări de prioritate, etc!
    Dacă ați face treaba asta doar 4 zile pe săptămână, cu toții am avea de câștigat! Voi v-ați face mai ușor norma, noi am circula mai civilizat!
    Nu vă mai bazați pe gardienii publici, sunt conduși de niște marionete politice, sunt incompetenți și habarniști!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.