Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

Sprijin pentru producătorii locali: Caravana produselor sătmărene și Târgul produselor sătmărene

Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană lansează două proiecte noi prin care sătmărenii vor avea ocazia să-i cunoască pe producătorii locali care fac parte din proiectul Produs Sătmărean, marcă înregistrată.

Caravana produselor sătmărene: din 3 august
Pentru prima dată în municipiul Satu Mare, dar și la nivel național, producătorii locali vor ajunge în cartierele Micro 16 și Micro 17 cu o caravană mobilă având însemnele mărcii – Produs Sătmărean. Între 3-8 august, caravana va staționa o săptămână în cartierul Micro 16 (Parcul Liniștii), producătorii vor fi prezenți zilnic, între orele 16-19, după care urmează cartierul Micro 17 . Astfel, aducem produsele locale mai aproape de potențialii cumpărători.

Târgul produselor sătmărene: 15-16 august
Un alt pas concret pe care Asociația îl face pentru sprijinirea producătorilor sătmăreni este organizarea lunară a Târgului Produselor Sătmărene, dedicat în exclusivitate producătorilor care dețin marca înregistrată Produs Sătmărean.  Prima ediție va avea loc între 15 și 16 august în Grădina Romei, iar organizatorii și-au propus ca acest eveniment să aibă loc în cel de al doilea weekend a fiecărei luni. 

Toate costurile de implementare și amenajare a caravanei sunt suportate de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, iar proiectul este susținut de Primăria Municipiului Satu Mare.

,,Îi invităm pe toți sătmărenii să susțină munca producătorilor noștri, să aleagă produse de calitate care fac cinste județului Satu Mare, iar pe producătorii sătmăreni îi așteptăm să se alăture celorlalți membrii ai Asociației și să facă demersurile necesare pentru obținerea brandul Produs Sătmărean” transmit organizatorii.

Detalii pe: www.satmarean.ro/aplicare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.