Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Trafic blocat pe DN19, în județul Satu Mare. O mașină a luat foc

ACTUALIZARE. Ce spun pompierii:

,,Astăzi, la ora 10:43, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu, la un autoturism, în Pădurea de la Mujdeni.

La fața locului s-au deplasat 4 subofițeri și 1 ofițer, din cadrul Secției de Pompieri Negrești Oaș, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și 4 pompieri voluntari din cadrul SVSU Livada cu o autospecială de stingere. La sosirea forțelor profesioniste, întreg autoturismul era cuprins de flăcări.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, însă a ars autoturismul în întregime. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric la compartimentul motor al autoturismului.”

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația este întreruptă pe ambele sensuri pe DN19 Satu Mare – Sighetu Marmației, în zona localității  Mujdeni, județul Satu Mare, după ce a izbucnit un incendiu la nivelul unui autoturism aflat în deplasare.

Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite. Intervin echipaje ISU pentru lichidarea incendiului. Se estimează ca circulația să se reia, în condiții normale, în 30 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.