Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Trei dascăli din județul Satu Mare, eliminați pentru fraudă la examenul de titularizare

La proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurată miercuri, 29 iulie, în cele două centre de examen din Satu Mare, s-au prezentat 383 de candidaţi (91,19%) din cei 420 candidaţi înscriși. 25 dintre candidaţi (5,95%) s-au retras din motive personale, iar 3 candidaţi au fost eliminaţi din examen. Candidaţii eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă nu vor fi repartizaţi pe posturi didactice/catedre în anul şcolar 2020-2021.

Primele rezultate la proba scrisă vor fi afișate în data de 4 august, la sediul inspectoratului școlar, dar și pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Contestațiile se depun la sediul inspectoratului școlar județean sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00. Rezultatele finale se afișează la sediul inspectoratului școlar județean și pe site-ul menționat anterior, în data de 11 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaților pe posturile didactice vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în perioada 12 – 14 august.

Nu s-au înregistrat cazuri de candidați cu temperatura peste 37.3 grade Celsius.

4 comentarii

  1. unu Răspunde

    astia vor vor sa imi predea la liceu??? vai de mine domnii /doamnele profesoare cum puteti copia???????????

    • [email protected] Răspunde

      @unu

      Faci o generalizare pripita, ca era vorba de trei dascali din cateva sute, nu de majoritatea.
      Asta ca si cum daca ai vedea cativa parinti care nu se ocupa de copii, atunci ai si presupune ca toti parintii sunt la fel.

      • profu Răspunde

        Așa e, dar cam mare numărul la noi (3). Pe toată țara au fost prinși doar 32 de potențiali profesori copiind! Lasă totuși de gândit. Oricum doar 0,12% au copiat, deci e număr infim.

  2. profu Răspunde

    Bun exemplu, ce să spun!!😱😪

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.