Ultima actualizare: azi, 17:36

Naţionale

VIDEO. Accident cumplit în România. Buşteni căzuţi peste maşini şi oameni!

Buşteni căzuţi peste maşini şi oameni! Accident cumplit în România petrecut în această după amiază, pe DN 17, între localităţile Frasin şi Molid din judeţul Suceava. Mai mulţi buşteni au căzut din remorca unui autocamion încărcat cu lemne şi au căzut pe carosabil, pe maşini.

Potrivit ISU Suceava, au fos surprinşi de buştenii căzuţi o femeie de 50 de ani şi un minor de 10 ani, care se aflau pe marginea drumului,  deoarece opriseră petur că li se defectase maşina.

De asemenea, lemnele căzute au surprins un bărbat de 52 de ani, care se afla şi el pe marginea drumului.

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul a trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Conform ISU Suceava, cele trei victime erau conştiente şi cooperante şi prezentau multiple traumatisme.

Militarii au îndepărtat buştenii pentru a înlesni accesul la persoanele rănite, iar personalul medical le-a acordat primul ajutor şi i-au stabilizat.

Cele trei victime au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Sursa: ISU Suceava

6 comentarii

  1. ... Răspunde

    Acum urmeaza sa vina de urgenta Arafat sa le faca testul covid. Daca iese pozitiv nu mai au scapare! Si bustenii cazuti vor fi testati.

  2. Flori Cica Răspunde

    @… -esti prost in gura !!Doamne fereste de astfel de incidente !

    • ... Răspunde

      @Floci Cica. Și zici că nu-i așa. Nu ai văzut anunțuri la ziar că îți aduce omul lemne de foc gata tăiate la poartă și la preț de dumping? Dubios, nu? Și dacă ăla cu lemnele cu volanul pe partea dreaptă a făcut o manevră periculoasă? Nici din asta nu ai văzut, așe-i? Noi avem plan de pozitivi, mort-copt. Dacă nici până acum nu te-ai convins? UK a interzis publicarea zilnică a numărului pacienților găsiți pozitivi pentru că nu iese socoteala nicicum și este și puțin dubioasă. Pe mine unul mă lasă demult rece. #Staiacasă să nu-ți cadă lemne în cap!

  3. Satmarean Răspunde

    Dar până când se mai tot defrișează și se fură ???. Stopați odată și pentru totdeauna defrișările !!! D-zeu nu bate ci bota !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.