Ultima actualizare: ieri, 18:03
Locale

Acțiuni intensificate. Zeci de jandarmi ies pe străzi în acest weekend, în județul Satu Mare

În perioada 28-30 august, pentru siguranța cetățenilor, Jandarmeria Satu Mare va intensifica acțiunile specifice de asigurare și menținere a ordinii și siguranței publice.

În acest sens, aproximativ 80 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare vor acționa pe raza județului atât independent cât și în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Satu Mare, pentru siguranța cetățenilor, dar și pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual.

De asemenea, efective din cadrul inspectoratului vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pentru ca evenimentele ce vor avea loc în acest sfârșit de săptămână, să se desfășoare în condiții de siguranță, respectiv Festivalul de Jazz, spectacolele de teatru în aer liber, și activitățile organizate în orașele Carei și Negrești Oaș.

Le recomandăm participanților să respecte măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-Cov-2 și indicațiile organizatorilor, să supravegheze cu atenție copiii, iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte antisociale, să solicite sprijinul jandarmilor aflați în apropiere.

Prezenţa Jandarmeriei în mijlocul cetăţenilor este destinată descurajării comportamentelor necivilizate şi intervenţiei pentru rezolvarea eventualelor situații speciale/de criză în domeniul ordinii publice.

În cazul în care vă aflați într-o situație dificilă, solicitați cu încredere sprijinul jandarmilor.

Sursa: Jandarmeria Satu Mare

4 comentarii

 1. anonim Răspunde

  Verificati salile de evenimente!!!!!!

  Ah… acolo nu merg ca patroni sunt cu bani si cu pile……

 2. Vlad Tepes Răspunde

  Asadar golanii si cocalarii sa stea acasa in perioafa 28 -30 august, apoi…pot iesi sa-si faca de cap !
  Din stire, asta se intelege…

 3. Stefan vodă Răspunde

  @Tepes,din contră, se înțelege că au mâna liberă interlopii,jandarmeria îi protejează. Le dă și măști gratis. Trăiască MAI!

 4. ... Răspunde

  Și de la atâta intensificare uită ce s-a întâmplat astă seară la Casa Albă la intrare pe pasajul Corneliu Coposu! Mulțumim polimilitzia locală!😱 Vă dați seama cu stăm cu siguranța publică să zicem pe Ostrovului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.