Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

ACUM. Mircea Ciocan, candidatul USR-PLUS la președinția CJ, în direct la emisiunea PortalSM LIVE

Mircea Ciocan, candidatul USR-PLUS la președinția Consiliul Județean Satu Mare în direct la PortalSM LIVE, emisiune realizată de jurnalistul Gil Pietrar.

3 comentarii

  1. Szalma Jack Răspunde

    Degeaba !!Tot cu lapte psd-ist a fost hranit si crescut,iar un lup n-o sa miaune niciodata !!

  2. Plus minus Răspunde

    Știm noi foarte bine cine esti
    Ești băiețelul lui tați, care după ce a ajuns mare pe fâșie, i-a explodat căcatul în el, nu a mai cunoscut colegi, prieteni, etc doar șmenuri și curve, dar liberul albitru nu doarme și s-a întamplat accidentul mortal cu cele două victime femeia gravidă. Domnul find băut bine, dar bineînțeles s-a mușamalizat totul doar ca a pierdut funcția. Tot tătucul la rezolvat și cu examenul de licență pe care nu a fost în stare să-l ia și nici în timpul facultății extraordinare private de la CJ și a dat la Bucale examenul. Apoi la băgat tătucul la prefectură și apoi la Afir. Dacă nu era tătucul erai un cerșetor. Și vii tu mare candidat al partidului securist Plus sa dai lecții. Plus ca viata ta de familie și a tatălui tău lasă de dorit, ambii find divorțați, doar cu plozii și cucurvele pe cap. Mai știm și alte lucruri despre tăticul tău turnător și despre tine dar mai încolo. Alea sunt mai grele……..

  3. satmarean Răspunde

    Doresc sa stiu cum a ajuns acest individ sef la PLUS. Cine la votat acolo, cine la propus pe el mare sef?
    Acest PLUS s-a nascut speranta dar din pacate a murit ca si talent. Sa aduceti toti neavenitii, toti ratatii sa ne reprezinte ii prea mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.