Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Adrian Albu și-a anunțat candidatura la Primăria Satu Mare: „Am sperat la o alianță a partidelor de dreapta”

Președintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, și-a anunțat candidatura la Primăria municipiului, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Redăm integral mesajul președintelui PNL Satu Mare, Adrian Albu:

„Sunt Adrian Albu și am hotărât să candidez la primăria municipiului Satu Mare.

Unii mă cunoașteți, alții nu. Unii mă apreciați, alții mai puțin. Pe toți vă respect deopotrivă.

Am fost, sunt și voi rămâne un liberal convins. Principiile liberale stau la baza vieții mele, profesionale și publice. Am clădit o societate care asigură traiul a 200 de familii, îmi doresc și pot, împreună cu voi, să dezvoltăm și orașul Satu Mare.

Am sperat, până în ultima clipă, la o alianță a partidelor de dreapta în Satu Mare. Din păcate eforturile mele și ale colegilor mei au fost în zadar.

În calitate de președinte al PNL Satu Mare, primul partid politic din România, partid care gestionează cu succes situația actuală din țară, am hotărât să candidez la funcția de primar al municipiului Satu Mare și înteleg să îmi apăr șansele de la egal la egal cu ceilalți candidați.

Avem modele de succes în jurul nostru, orașe conduse de o administrație liberală, în care cetățenii au un nivel de trai la standarde europene.

Putem transforma și Sătmarul nostru într-un oraș modern, european, să ne aducem copiii acasă și să ne mândrim când spunem că suntem sătmăreni.

Împreună muncim pentru Satu Mare!
Părerea ta contează.

Cu respect, Albu Adrian”

20 comentarii

  1. Ion Răspunde

    Zi sa mori tu, Adi, ca, in adancul sufletului tau, vrei sa ajungi primar in Satu Mare!

  2. Satmarean Răspunde

    Du-te până ești bine !!!. Nu ți-e rușine ???

  3. Muresan Răspunde

    Vezâți tu de Intercompany și șmenurile tale și lasă tu candidatura că nu ai făcut pentru orașul ăsta absolut nimic !!!

  4. unu Răspunde

    poza asta e tare photoshopata 🙂 de nerecunoscut s-au s a ingrasat de cand nu l am vazut??

  5. x-ulescu Răspunde

    e clar ,se poate sta acasa linistit in ziua votului ,se stie deja cine va fi primaru ,nu merita consumata energia pentru asa ceva si se micsoreaza riscu de intalnire cu covidu daca se sta acasa

  6. Limbricu atomic Răspunde

    Frumosule ,Chiparosule!Esti halit Boss,ai pus-o fraiere! O sa ai un scor de 5-6% așa ca o sa fii mult sub partid care o sa aibă aprox.dublu,deci partidul te trage pe tine nu tu partidul.daca Cozma o sa scoată mai mult ca tine ( și o sa scoată ) gata ai zburat din funcție,iar dacă ajunge Cozma president PNL la SM ,mai mulți o sa aveți probleme serioase!Lasa,rupeți-va dracu gatu cu toții!

  7. ionel Răspunde

    albul imaculat se zgarie pe ombilic de nervi ca ii f..te partidu combinatiile cu UDMR,cozma abia asteapta sa isi rupa gatul cu un scor sub partid ca sa ii sufle sefia….albule esti in cacat mare,vezi ce smenuri mai faci,vezi vorbeste si cu cretinul de govor te invata el manevre este profesor de politologie,maestru docent!

    • Ardeleanul Răspunde

      Oameni buni asta e un excroc in toata regula,îl doare pe el in cot de primaria sm sper sa faca sub 5 la suta

  8. Bene Răspunde

    Mai paduche afumat si cacat cu ochi ce esti ca numa de minciuni te tii cu fata aia de bijnitar vrei sa castigi primaria paduchiosule

  9. John Doe Răspunde

    Poză de amintiri din copilărie.

  10. Ardeleanul Răspunde

    Asta minte cu nerusinare oameni buni el a fost primul care sa opus orcarei aliante asta e in stare sa piarda membri de partid numai sa ramana la putere

  11. augustin Răspunde

    Oare pe cine vrea sa prosteasca.”Am hotarat sa candidez….”‘Ce a hotarat; i s-a impus de BPN.Pana in ultima clipa a crezut ca va ramane in continuare un combinagiu cu domnii Govor, Silaghi ,Stef etc.Este o rusine ca s-a eschivat tot timpul de a cadida, in conditiile in care din partea dreptei are cea mai mare experienta in primarie.Pe cine ar fi vrut in locul lui?Pe orcine doar ca el sa-si poata continua combinatiile si sa profite din umbra.Este foarte tare speriat de procentajul pe care-l va obtine(sub cel al partidului)dar se pare ca viata nu iarta.Va primi ce a dat si el la alegerile din 2016.Stie el foarte bine la ce ma refer.Am inteles ca are o lista ”beton ” de consilieri asa ca succesul este asigurat.Istoc Augustin

  12. Satmarean Răspunde

    E un mare escroc !!!. Nici vorbă să-l votăm !!!. Ce a făcut pentru Municipiul Satu Mare de când e vice???. NIMIC !!!

  13. augustin Răspunde

    Oare pe Facebook se anunta o asemenea candidatura mai ales ca esti reprezentantul partidului la putere?De ce este ultimul care-si anunta candidatura dintre cei semnificativi?Cred ca PNL are niste pretentii de reprezentare.Toate acestea denota inca o data ca a vrut sa triseze, dar nu a dovedit altceva decat ca este un las.

  14. Marius Răspunde

    Este halit boschetarul politic!
    Va căpăta acum rezultatul valorii lui! Un combinator ieftin , mincinos si vid de continut! Groparul pnl, înconjurat de slugi! Numai de sforarii ieftine s-a ocupat in cele 2 mandate de viceprimar!

  15. s.m. Răspunde

    Dm-le. In prima faza sa inveti sa parchezi si sa respeti cetatenii orasului si dupa acea sa te gandesti sa candidezi. Daca orasul ar fi administrat cum Parcati Dvs…….

  16. c-block Răspunde

    Eu propun să fie retestat pentru abilitățile sale în ale parcării. De câte ori m-am intersectat cu dumnealui, și au fost destule cazuri, nici din greșeală nu a parcat cum trebuie. Nici măcar nu era aproape de asta! După ce trece testul și dovedește bun simț în circulație și față de noi poate să ne ceară votul. Până atunci ……..

  17. Mihai Răspunde

    Juvetele asta a jucat numai la cacealma! De cand s-a pripasit pe meleagurile astea! Fapte -zero, dar la gargara nu il întrece nimeni! El cunoaște pe toata lumea si e prieten cu toți si cu nimeni! El rezolva tot si nimic! Se vrea mereu in centrul atentiei din pricina complexelor si a frustrărilor care il macină! O nulitate care fuge cu olița cand il scapa pișu pe Kereskenyi!

  18. Alba Neagra Răspunde

    Adrian Alba-Neagra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.