Ultima actualizare: azi, 17:36

Naţionale

Bătrână (71 ani) cercetată penal după ce a ieșit să își cumpere de mâncare

O femeie de 71 de ani, din Gorj, este cercetată penal sub acuzația de zădărnicirea combaterii bolilor. Polițiștii i-au deschis dosar penal după ce bătrâna a ieșit din casă ca să își cumpere de mâncare, în timp ce era în izolare, scrie Digi24

Bătrâna a fost găsită pe stradă la doar câteva zile după ce fiica ei, confirmată cu coronavirus, fusese internată la spitalul din Târgu Cărbunești. Femeia a stat singură în casă mai multe zile și a mâncat doar zahăr pentru că nu avea alte alimente în gospodărie.

A plecat să își ia de mâncare și a fost prinsă de polițiștii din comuna Turcinești, care au identificat-o și i-au deschis dosar penal.

Bătrâna a fost dusă la spital, întrucât starea ei de sănătate era precară.

În toate zilele în care a stat singură în casă, autoritățile din Turcinești nu au trecut niciodată să o vadă sau să o întrebe dacă are nevoie de ceva, deși fiica femeii luase legătura cu ele de mai multe ori, cu această rugăminte.


5 comentarii

  1. Vlad Tepes Răspunde

    Nemernic trebuie sa fii – si imbracat in uniforma Statului Roman – sa tratezi cu atita severitate o batrinica neajutorata !
    Nemernic, nemernic…
    Poate ca totusi mai exista un dram de justitie in statul care pare a fi intr-un proces de disolutie…!
    In vremea asta, tiganii infectati, rasi in cap si tatuati…se plimba liberi…politistului care i-a deschis dosar penal batrinicii, fiindu-i frica de ei…!!!

    • x-ulescu Răspunde

      in atentia politiei !! guwernu pnl a INCALCAT legea prin care punctu de pensie trebuie marit cu 40 % din septembrie si alocatiile trebuiau dublate , legi valabile si promulgate de werner !! actionati tot asa rapid pentru arestarea infractorilor ??

  2. bla Răspunde

    la puscarie cu ala care o cerceteaza penal

  3. ... Răspunde

    Cel care a aplicat amenda nu se poate numi om! Din punct de vedere legal are dreptate dar îi doresc și lui acelaș lucru. Adică să fie obligat să stea acasă și să aibă acasă doar niște zahăr. Fără telefoane, fără nimic! Să vedem dacă se descurcă 14 zile! Eu în locul superiorului aș anula amenda aplicată de rușine. Dar …. E vorba de ce aș face eu în situația dată. Probabil amenda nu se va plăti pentru că baba nu are de unde și se va ajunge la proces. Vi se pare normal???? Asta deja e Lucovidistan nici măcar Absurdistan nu mai e!!! Asta este lupta de combatere a coronavirusului? 😱😤😪

  4. Kapa Răspunde

    Și câți mai sunt ca el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.