Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTO. Ea este tânăra ce a murit după ce a căzut de la etajul 11 al Palatului Administrativ

D. L. este tânăra ce a murit astăzi după ce a căzut de la etajul 11 al Palatului Administrativ din municipiul Satu Mare. Tânăra este fiica unei angajate a Direcției Județene de Cultură Satu Mare, ea aflându-se în vizită la mama ei.

Incidentul a avut loc astăzi, după-amiază, tânăra fiind preluată la scurt timp de un echipaj SMURD și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare. Reprezentanții spitalului spun că traumatismele fetei au fost foarte grave. Ea a fost resuscitată îndelung, dar nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul.

Azi, la ora 15.30 Poliția a fost sesizată prin Apelul de Urgență 112 cu privire la faptul că o persoană a căzut de la etajul 11 din Palatul Administrativ. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care face verificări cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul”, transmite IPJ Satu Mare.

Redacția PortalSM transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!

9 comentarii

  1. Cetatean Răspunde

    Ce tragedie! Dumnezeu s-o ierte!

  2. unu Răspunde

    eu zic ca e sinucidere, nu ai cum sa pici din geam asa , nu era o copila de 5 ani, eu nu stiu unde se duce lumea, apropo si acum primarul e de vina sau eventual politia??

    • y Răspunde

      Cum să fie primarul sau poliția de vină? În schimb în cazul lui Sere Anderson e clar ca lumina zilei. Omul ăla dacă era bine trotilat umbla și urla ziua în amiaza mare și se lega de oricine pe stradă în centru. Cum nu l-au văzut? Era doar chestiune de timp nenorocirea. Am pățit și eu o dată anul trecut vara că m-a abordat. El și nebuna aialaltă care tot e săltată și are “baza” pe Brătianu sau pe strada către piața mare. Dacă eu știu asta poliția locală cum nu știe? Fazele ce la producea nu-s de ieri de azi. Iar de cuțit a făcut rost am înțeles de pe masa unei pizzerii din zonă că nu a primit nimic de acolo. Până atunci umblase cu o șurubelniță la el. Dar tot agresa oamenii. Deci sunt și elemente de premeditare. Părerea mea.

      • M Răspunde

        Corect
        Asa este.Premeditare și discernământ.Omor calificat .Trebuia ridicat de mult. Era extrem de agresiv.Singura soluție ramane sa ne dotam cu arme pentru autoapărare.Ca altcineva sigur nu ne va apăra.Asta e sigur.

    • una Răspunde

      Unde scrie de geam?!

  3. unu Răspunde

    nenorocit de boschetar

  4. ssj Răspunde

    Pana la urma a picat sau s-a aruncat? Ce geam e la baie? pe tot peretele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.