Ultima actualizare: azi, 16:24
Locale

FOTO. Aurelia Fedorca candidează pentru un nou mandat la Primăria Negrești-Oaș

Candidatul Partidului Social Democrat la Primăria orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, și-a depus astăzi, marți, 18 august, candidatura pentru un nou mandat de primar.

Fedorca a spus după înregistrarea candidaturii că își dorește să continue proiectele începute, precizând că ,,un nou mandat vine cu noi și multe așteptări.”

,,Mi-am depus azi candidatura pentru un nou mandat de primar al Negreștiului, pentru ca împreună să desăvârșim ceea ce am început: să asigurăm dezvoltarea în continuare a orașului, un oraș al oamenilor, în care să ne dorim fiecare să trăim, nu doar să locuim.

Recunosc, ca și de fiecare dată la depunerea candidaturii, am avut emoții mari și azi, pentru că un nou mandat de primar vine cu noi și multe așteptări, dar și cu noi provocări.

Alături de echipa pe care o propun pentru Consiliul Local vom continua proiectele începute cu gândul la viitorul copiilor noștri, cu gândul la tineri care trebuie să-și facă un viitor aici, acasă, cu gândul la cei activi, dar și la vârstnici. Cu gândul la fiecare negreștean!

Pe lista noastră de consilieri locali se regăsesc tineri și oameni cu experiență, dascăli, economiști și ingineri, juriști și antreprenori, toți colegi cu viziune și profesioniști în domeniile lor de activitate. Este o formulă de succes, care are misiunea de a implementa alături de mine și de voi proiectele pe care le-am gândit și pentru care am atras deja finanțare pentru ca Negrești-Oaș să reînvie și să devină orașul în care să ne dorim să trăim, nu doar să locuim.

Am făcut multe lucruri minunate împreună, sunt multe proiecte pe care le-am dezvoltat de la zero, dar știm că mai avem multe de realizat. Vom continua împreună și din 27 septembrie!”, a declarat Aurelia Fedorca.

3 comentarii

  1. xman Răspunde

    Fedorca s-a ingrasat puternic de cand e primar la Negresti Oas! Ce e prea mult strica, ar trebui trasa pe dreapta ca i-a fost deajuns si e si sanatos si pentru ea!!!!

  2. Gelu Răspunde

    Seful braconierilor sa bagat in partidul hotilor.

  3. realist2 Răspunde

    Negresi-Oas are potential, dar nu a fost fructificat in anii cat timp aceasta doamna a fost primar. Dar daca asa cred locuitorii ca e ok, n-ai ce sa le faci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.