Ultima actualizare: azi, 14:40

Locale

FOTO. Creșe și grădinițe noi înființate în Satu Mare: ,,Vrem să dăm copiilor noștri o educație solidă”

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a ținut să mulțumească Guvernului Ungariei pentru cele două creșe și grădinițe moderne ce au fost înființate în oraș. Edilul-șef a declarat că în fiecare an au fost înființate creșe noi, întrucât municipalitatea vrea să le ofere copiilor o educație solidă.

,,Cei mai mulți părinți, la reînceperea activității după concediul de creștere a copilului, aleg soluția cea mai bună pentru îngrijirea acestuia: creșa și apoi grădinița. Motiv pentru care în fiecare an au fost înființate în Satu Mare noi creșe. Mulțumim Guvernului Ungariei și premierului Viktor Orban pentru sprijinul acordat pentru cele două creşe şi grădinițe. Vrem să dăm copiilor nostri o educatie solidă, bazată pe valorile creștine”, a declarat primarul municipiului Satu Mare.

12 comentarii

  1. 😂😂😂 Bika 😂😂😂 Răspunde

    Mãcar vecinii nostri sã ne educe dacã suntem prosti sã ne ajutãm educatia copiilor nostri 🧐

  2. Gyuri Răspunde

    Cine a zis ca n-are primarul costum? Uite ca are, numai la alte evenimente isi pune blugii.

    • ... Răspunde

      @Gyuri, dar de culoarea cravatei nu zici nimic?🤮

      • s Răspunde

        Are de toate…Am văzut si copii in costume populare …românesti,si panglică tricoloră ungurească.Tară fără câini si stăpâni!

  3. s Răspunde

    Nenea primarul ungur confundă copiii nostri cu copiii maghiarilor!Ai lor beneficiază de noile utilităti!Asta ar fi una!A doua:de ce impăunează cu realizarea ,când de fapt el nu a făcut nimic?Autorul este Guvernul ungur…

  4. oo Răspunde

    Ei macar fac ceva pentru invatatura. Rrumania face scoala cu WC in curte , ca si pe timpul lui Decebal.

    • 10 puncte Răspunde

      @ oo Sunteti sigur ca este “pentru invatatura”? Cam care este procentul maghiarilor din România care se implica in alegerile din Ungaria? …Incepeti sa vedeti mai clar care este moneda de schimb pt aceste “daruri”? NIMIC nu este gratuit in lumea aceasta.
      Poate faceti efortul data urmatoare si scrieti corect numele tarii dvs., România.

  5. Cetățean Răspunde

    Jenant! Sa ajungi sa mulțumești altui stat ptr. impotența propriei administrații…
    Și mai grav! discriminarea copiilor în cadrul comunității pe care o conduci pe criterii etnico-șoviniste, ar trebui taxată inclusiv penal – a se vedea art 297 alin. 2 C. Pen.
    Mulțumim SRI ptr (ne)implicare!
    Alcohol Macht Frei!

    • 😂😂😂Bika😂😂😂 Răspunde

      Suntei jenant dle cetatean. 🙄 Si ce trebuia sa faca Kereskeni? Sa zica: Nu! Nu ne ajuta statul maghiar. Nu ne trebuie banii vostri! 😂😂😂😂
      Daca noi nu suntem in stare sa investim, macar sa acceptam ajutorul altora….

  6. dzsoko Răspunde

    Bine ca nu se plange nimeni cand proiectele sunt facut din bani europeni, aici credeti ca banii se dau moca si nu exista moneda de schimb? Moneda de schimb este renuntarea la industria proprie + export forta de munca ieftina. Cum este vorba despre maghiari, sar toti nationalistii (“huo”;”ne vor ardealul” etc.)

    Romania nu mai exista ca si tara indepedenta, am devenit o colonie federala unde sunt sustinete interesele americane/europene. Interesul national nu mai exista, asa ca obisnuiti-va ca tot felul de tari sa vrea o parte din Romania.

    Injurati propriul guvern ca nu-s in stare sa realizeze aceste proiecte si trebuie sa recurgem la aliati externi pentru a ne dezvolta si noi la “standarde europene”

  7. Un Osan Răspunde

    Ungaria e falimentara, datoare vanduta, nu ca Romania 🇷🇴, plina de bogatii, numai ca trebuie exploatate cu tehnologia avansata de azi nu de 50 de ani. Politicienii Romani corupti din Judet permit Asa ceva. Trebuie sa fie trasi la raspundere cu puscarie si ungurii si romanii conducatori corupti din Judet, Asa cum zice ‘Cetatean’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.