Ultima actualizare: ieri, 20:26
Locale

FOTO. Cruzime fără margini. Câine cu ochiul scos și maxilarul sfâșiat, găsit în municipiul Satu Mare

Un câine cu ochiul scos și maxilarul sfâșiat a fost preluat de cei de la Asociația FreeLife, care spun că patrupedul ar putea fi victima unui caz de cruzime. Animalul a fost găsit pe bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare și a fost operat de urgență.

,,Necazurile se țin lanț, un alt suflet amărât a fost găsit cu o sfoară legată foarte strâns la gât, cu ochiul scos și cu maxilarul sfâșiat pe strada Lucian Blaga. Din fericire a avut un înger păzitor care l-a găsit și l-a și dus la cabinetul veterinar, unde a fost operat de urgență”, spun cei de la FreeLife.

Reprezentanții Asociației caută informații despre acest caz și apelează în acest sens la sătmărenii care le-ar putea deține: ,,A fost preluat, iar momentan și el este sub tratament, (noi avem suspiciunea că cineva a încercat să-l spânzure și câinele a scăpat)…dacă cineva are informații, vă rugăm să ne scrieți.”

Dacă doriți să îi ajutați pe cei de la FreeLife, o puteți face în conturile Asociației sau în pușculițele amplasate la cabinetele veterinare și pet-shop-urile din municipiul Satu Mare.

,,Dacă cineva dorește să ne ajute/sprijine indiferent de caz o poate face DONÂND fie în pușculițele amplasate la cabinetele veterinare/pet shop-uri, fie direct în contul nostru. Mulțumim.”

Conturi deschise la ALPHA BANK:

RO 35 BUCU 2131210632077 RON

RO 23 BUCU 2131213379089 EUR

COD SWIFT BUCUROBU.

Un comentariu

  1. Bahu Răspunde

    Aceste gunoaie , care azi fac pe vitejii cu fiintele fara aparare , maine vor ucide oameni , pentru ca ferocitatea cu care au procedat cu bietul caine nu poate duce la altceva . Jeguri , otrepe , nu am cuvinte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
OFICIAL. Ungaria introduce restricții. Vămile Petea și Urziceni rămân deschise!

Ungaria introduce restricții. Vămile Petea și Urziceni rămân deschise! În această dimineață, ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a avut...

Închide