Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

FOTO. Cruzime fără margini. Câine cu ochiul scos și maxilarul sfâșiat, găsit în municipiul Satu Mare

Un câine cu ochiul scos și maxilarul sfâșiat a fost preluat de cei de la Asociația FreeLife, care spun că patrupedul ar putea fi victima unui caz de cruzime. Animalul a fost găsit pe bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare și a fost operat de urgență.

,,Necazurile se țin lanț, un alt suflet amărât a fost găsit cu o sfoară legată foarte strâns la gât, cu ochiul scos și cu maxilarul sfâșiat pe strada Lucian Blaga. Din fericire a avut un înger păzitor care l-a găsit și l-a și dus la cabinetul veterinar, unde a fost operat de urgență”, spun cei de la FreeLife.

Reprezentanții Asociației caută informații despre acest caz și apelează în acest sens la sătmărenii care le-ar putea deține: ,,A fost preluat, iar momentan și el este sub tratament, (noi avem suspiciunea că cineva a încercat să-l spânzure și câinele a scăpat)…dacă cineva are informații, vă rugăm să ne scrieți.”

Dacă doriți să îi ajutați pe cei de la FreeLife, o puteți face în conturile Asociației sau în pușculițele amplasate la cabinetele veterinare și pet-shop-urile din municipiul Satu Mare.

,,Dacă cineva dorește să ne ajute/sprijine indiferent de caz o poate face DONÂND fie în pușculițele amplasate la cabinetele veterinare/pet shop-uri, fie direct în contul nostru. Mulțumim.”

Conturi deschise la ALPHA BANK:

RO 35 BUCU 2131210632077 RON

RO 23 BUCU 2131213379089 EUR

COD SWIFT BUCUROBU.

Un comentariu

  1. Bahu Răspunde

    Aceste gunoaie , care azi fac pe vitejii cu fiintele fara aparare , maine vor ucide oameni , pentru ca ferocitatea cu care au procedat cu bietul caine nu poate duce la altceva . Jeguri , otrepe , nu am cuvinte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.