Ultima actualizare: azi, 21:16
Locale

FOTO. Curent întrerupt într-o localitate din județ. Camionul viceprimarului a rupt un stâlp

Mai multe gospodării din comuna Călinești-Oaș, județul Satu Mare au rămas fără energie electrică după ce camionul viceprimarului din localitate a rupt un stâlp. Totul s-a întâmplat în această dimineață, luni, 24 august.

,,Alimentarea cu energie electrică întrerupta pentru câteva ore. Camionul domnului viceprimar a provocat acest haos, asta după ce săptămână trecuta,am fost sesizat de un localnic ca domnul viceprimar transporta pământ cu camioanele supraîncărcate și ca a rupt asfaltul în câteva locuri”, a declarat primarul din Călinești-Oaș, Dinu Birtoc, pe pagina sa de Facebook.

4 comentarii

 1. anonymus Răspunde

  Numai așa or face și oșenii economie la curent și or avea și mai puțin de plătit la factură!!!!

 2. calinesti Răspunde

  Și să mai spună cineva că viceprimarul din Călinești Oaș nu face ceva pentnu consătenii săi! Sinistru personaj!

 3. Calinesti Răspunde

  Domnule Birtoc, vedem toți sătenii calitatea drumului pe care l-ai făcut, măcar nu mai anunța știrile SM….că te vede tot județul de ce ești bun.

 4. Calinesti Răspunde

  Să nu uiți că, cu ajutorul lui(lor) ai ajuns primar!!! Și schimbă-ți sloganul de pe afișe că n-ai reușit să demonstrezi un lucru foarte important, “înțelegere”! Tot in scandaluri o ții de când ai fost vice, păcat că lumea ii puțin oarbă și puțin mai mult proastă! Baftă Călinești!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.