Ultima actualizare: azi, 09:00

Locale

FOTO. Drift-uri cu BMW-ul făcute de un șofer beat. A distrus spațiul verde din sensul giratoriu

Un tânăr beat a făcut, azi noapte, drift-uri cu mașina, în sensul giratoriu de pe Bulevardul 25 Octombrie din municipiul Carei. Tânărul a pierdut controlul mașinii și a ajuns cu autoturismul pe spațiul verde din sensul giratoriu, distrugând atât spațiul verde, cât și ornamentul floral.

Careianul a fost prins de polițiști la scurt timp. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest de către polițiști, iar rezultatul testării a indicat o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur in aerul expirat, informează Carei News.

Tânărului i s-au întocmit actele premergatoare unui dosar penal, pentru conducerea sub influență băuturilor alcoolice , i s-a reținut permisul și a fost sancționat contravențional, mai scrie sursa citată.

Cercetările continuă.

6 comentarii

  1. De carei Răspunde

    Futate dracu de fraier betivan,de eram acolo tomna in cap te loveam,apoi aveam amandoi dosar,gunoi de om,ai noroc ca am lucrat azi noapte ca doamne rau te bateam

  2. 1.85m-85kg-6cm Răspunde

    Pe aia din Parcul Industrial Sud sau de pe Str. Paulesti cand ii prindem? Te trezesc noaptea la 2 fluieratul rotilor si paraitul tobelor false de pe cazanele de 1000 de euro.

  3. ciprian Răspunde

    Alo Politia locala sau cealalta…pe aia care isi tureaza motoarele in plina noapte pe B-dul Transilvania si pe Mircea cel Batran cand ii prindeti?…incercati sambata si duminica intre orele 00.00 si 04.00

  4. Gheorghe Răspunde

    Duminica pe la ora 19.30 era la intersecția B-dul 1 Decembrie cu str.Petofi și pe șoseaua umeda făcea niște grozavii,drifturi și s-a dus pe str.Petofi in tromba.Un nene organ de stat era cu ochii pe el și nu s-a obosit sa schițeze nici un gest.Organul făcea de paza acolo la poarta aceea de la clădirea unde era (este?)centru militar.Dacă i-ar fi luat numărul și ar fi sunat la colegi poate ca era înhățat mai repede bipedul betiv dn Carei!!!

  5. EUh Răspunde

    Dedicate pentru De Carei:Nu mai nine o ….?decat sa mergi LA munca,esti mai castigat!p.s.:Nici macar nu il cunosc pe softer!

    • comentator Răspunde

      Tu ai probleme serioase și cu limba în care încerci să te exprimi. Pentru binele tuturor mai bine abține-te.🙏

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.