Ultima actualizare: azi, 19:28

Locale

FOTO. Filtre ale Poliției într-o localitate din județ. Zeci de persoane legitimate

Forţe de ordine cu efective mărite au acţionat în această dimineață, pe raza localității Odoreu, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, precum și asigurarea climatului de ordine publică şi siguranţă rutieră.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, cu sprijinul jandarmilor și polițiștilor locali azi, 25 august, o acţiune de verificare și control pentru protejarea populației împotriva răspândirii Coronavirusului și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Astfel, forțele de ordine au controlat în trafic 64 de autovehicule și legitimat peste 80 de persoane.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale în valoare de 22.355 de lei, 3 dintre acestea fiind aplicate la Legea nr. 55/2020.

,,Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur. 

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus”, transmit polițiștii sătmăreni.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.