Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTO. Mihai Huzău și-a înregistrat candidatura la Primăria Satu Mare

Mihai Huzău și-a înregistrat candidatura la Primăria Satu Mare. Reprezentanţii PMP şi-au depus, duminică, lista de candidați pentru alegerile din 27 septembrie.

Mesajul postat de Mihai Huzău:

“Am alături de mine o echipă de oameni extraordinari, oameni hotărâți să respingă toate jocurile de culise și să pună interesele comunității mai presus de orice interes personal sau de partid.

Sunt bucuros să vi-i prezint pe principalii candidați PMP pentru Consiliul Local Satu Mare:

🍏George Hotca – un tânăr implicat în multe acțiuni civice, cu experiență în probleme de urbanism și infrastructură.
Acesta are o abordare nouă ce vizează proiecte precum reamplasarea zonei pietonale din centrul Municipiului Satu Mare și refacerea imediată a fațadelor clădirilor istorice din oraș.

🍏Florian Neagu – Urmărește concret creșterea calității vieții în municipiu. Una dintre preocupările sale este crearea unor zone recreative pentru petrecerea timpului liber. Fiind managerul unei firme proprii, a demonstrat că inițiativele susținute de o muncă constantă aduc rezultate remarcabile. Proiectul ambițios propus de acesta este refacerea parcului „Grădina Romei”.

🍏Augustin Szolomayer poate fi considerat cel mai „activ” membru al Consiliului Local Satu Mare. Fapt susținut de participarea permanentă, timp de 10 ani, la ședințele de consiliu local. Curajul, ambiția și determinarea i-au însoțit mereu propunerile avute în sprijinul comunității.
Astfel, nefiind afiliat în nici un fel și nefăcând parte din nici un grup de interese, singurul scop al acestuia este binele întregii comunități sătmărene.

🍏Gabriel Mihai – specialist în investiții și fonduri Europene, conduce de peste 7 ani AFIR Satu Mare. Experiența acumulată o va folosi ca Satu Mare să reușească să atragă finanțări importante pentru realizarea unor proiecte și să ne scoată din poziția de codași absoluți la acest capitol.

✅ Sunt mândru de echipa pe care o am alături și suntem mai mult decât pregătiți să dovedim sătmărenilor că interesele lor merită puse pe primul loc!

Ne preocupă bunăstarea comunității!🔝
Respingem jocurile de culise! 🎲🚫
#NuLeFacemJocul

67 comentarii

  1. Marchiș Andra Răspunde

    Succes! O echipa bine alcătuită. Va doresc mult noroc!

  2. Satmarean Răspunde

    Succes!

  3. Anda Răspunde

    o echipa de oameni integri si de success. pana acum ei sunt o surpriza placuta in aceasta campanie.

  4. Viorel Răspunde

    Pe voi pun stampila de vot oameni faini

  5. marcel Răspunde

    Pana acum ei sunt singurii care merita votati! De oameni cu experienta avem nevoie. Bafta sa aveti!

  6. Eugen Răspunde

    mult success Mihai Huzau.

  7. Mariana Răspunde

    Oameni de omenie . mult success !

  8. mircea Răspunde

    mihali gabi tradatorul nu ti-ar fi rusine!!!dupa ce psd ti-a pus director la fonduri europene pe 15000 lei salar te duci la pmp,dar sudistii tradatori de neam si de tara,tute in gurita de bagabont!!!

    • c-block Răspunde

      👍
      Cine se aseamănă până la urmă se adună. Vezi catindatul la Primărie Huzău. Altul.🤢
      Am speranța că măcar până la alegeri să nu mai schimbe partidul. După se poate.

    • hahahaha Răspunde

      “Gabriel Mihai – specialist în investiții și fonduri Europene” :)))))))) Te doare mintea! Asta in 7 ani abia a reusit sa-si dea seama cate si unde sunt birourile in AFIR! Dar de ce nu este specialist in piete? Si acolo are niste ani de directorat! Fereasca Dumnezeu

      • Sebi Răspunde

        ce usor e sa arunci cu noroi sub protectia anonimatului. Oamenii astia sunt si ei satmareni si familisti. nu merita sa fie tratati asa doar pentru ca sunt candidate si vor sa faca ceva in orasul asta. de aceea au toata simpatia si tot sprijinul meu. Mult success satmareni. Mult success Mihai Huzau.

        • c-block Răspunde

          Eu vorbesc în cunoștiință de cauză. Sau vrei să intru în detalii? Diferența dintre Mihai ăsta și mine e că eu îmi cunosc lungul nasului. Și am ceva bun simț. Puțin.

          • Marius

            e cuvantul tau contra cuvantului meu. si eu il cunosc si stiu care are bun simt si calitati umane care il recomanda sa nu fie discreditat de postaci anonimi ca tine. bunul simt e redat si prin acest lucru. daca ai ceva de spus spune-i in fata , nu asa.

    • Monica Răspunde

      Tu ai fi stat sa servesti un partid condus de Dragnea si Dancila. Oricine are o farama de respect pentru tara asta si propria persoana ar fi plecat de sub asemenea lideri.

  9. baban Răspunde

    Partidul asta se poate numii PFC (Partidul Fara Cravata ) 😁
    Nu sunt fan cravata,dar e un accesoriu ce da o dovada in plus de seriozitate.
    In rest Mihai poate are noroc,dar dupa cum vad ,primar va iesii tot actualul.

    • Adi Răspunde

      cu ce ne-a ajutat pana acum ca cei care ne conduc au purtat cravata? Poate acum se va schimba ceva. sincer prefer sa nu poarte cravata, sa poarte toti trening, dar sa isi dupa promisiunile la bun sfarsit si sunt convins ca aceasta echipa se va tine de cuvant

    • Codruta Răspunde

      cea mai periculoasa categorie de infractiuni este cea a gulerelor albe. ii spune asa pentru ca este facuta de cei care la exterior sunt aranjati exemplar pentru a crea aparente inselatoare. asa cum nu trebuie sa judeci o carte dupa coperti, asa nu trebuie sa judeci omul dupa haine. in rest numai de bine. cravata nu isi avea rostul . Eu consider foarte inspirata atat formula de candidate ai PMP cat si felul cum s-au prezentat.

    • baban Răspunde

      Eu nu vorbesc de ce fac sau nu aia cu cravata,si cei mai “sfinti” au pacate.
      Zic doar ca,un om de top foloseste cravata…dar defapt vorbim de un simplu orasel din Romania.
      Iar cei ce zic ca hainele nu fac omul,traiesc in lumea lor.

  10. Alex Răspunde

    O echipa frumoasa, cu oameni de valoare. Merita votati sa ajunga acolo unde trebuie. Avem nevoie de oameni ca ei

  11. Sandu Răspunde

    Nu poti sa compari oamenii astia cu ceilalti candidati. Sunt mult peste. Va sustinem si va dorim succes

  12. Aris Răspunde

    Mult success Mihai Huzau. Pana acum nu am votat dar de data asta am sa merg sa va dau votul si increderea mea.

  13. Gica Răspunde

    pana acum nu am stiut cu cine voi vota, dar acum vazand oamenii astia, le voi da votul meu si a toata sustinerea mea. Felicitari pentru aceasta echipa

  14. Gicu Hugi Răspunde

    Nu voi vota un traseist politic si care nu a luat atitudine in timp ce facea parte din ALDE, iar colegii sai de la guvern dadea OUG 13 si cei din parlament si de la guvernarare masacrau legile justitiei si codurile penale, impreuna cu PSD!

    • Lajos Daitare Răspunde

      este dreptul tau de a nu vota. ai acest drept si aceasta variant. dar ai si obligatia de a te informa correct si de a nu dezinforma. Mihai Huzau nu are nicio legatura cu ordonantele de trista amintire.

      • Gicu Hugi Răspunde

        Avea legatura, era MEMBRU ALDE. De ce nu a facut declaratii publice sau conferinte de presa la momentul respectiv, prin care sa arate ca NU este de acord cu ceea ce au facut COLEGII sai din parlament?

        • c-block Răspunde

          Nu putea să facă nimic pentru că atunci nu pupa postul de secretar de stat. În ce guvern oare?

    • Solo Răspunde

      spune-mi te rog ce putea sa faca Mihai Huzau din functia de consilier local, legat de acele legi de care ne spui? La scurt timp si-a dat si demisia din alde, asta spune ceva totusi.

      • Gicu Hugi Răspunde

        Conferinta de presa, declaratie publica prin care sa isi anunte DEZACORDUL fata de ce fac colegii sai in parlament. A fost un MIELUSEL! Nu voi vota oameni fara COJONES! Exista si oameni competenti si cinstiti pe liste, Huzau nu e printre ei!

        • Solo Răspunde

          si cam pe cine vezi tu mai cu cojones intre candidati?

          • Gicu Hugi

            Kereskenyi, fiindca a avut curajul de a permite protestatarilor (cu autorizatie) sa protesteze in perioada OUG 13, 10 August etc. De asemenea si Radu Panait, fiindca a fost in STRADA si a aratat ca ii PASA de Romania! Unde a fost Huzau?!

        • Los Cojones Răspunde

          tu dai sfaturi despre cojones , care te ascunzi in spatele unui comentariu anonim si critici? nu esti in masura.
          Acum discutam despre alegeri locale, iar Mihai care este satmarean de-al nostrum stie cel mai bine unde sunt marile problem ale Satmarului…

    • Erika Răspunde

      ar fi bine sa te documentezi mai bine Gicule

  15. Ioana Răspunde

    Intr-adevar niste oameni extraordinari. Ii cunosc pe cativa dintre ei si sa pot spune ca sunt oameni de calitate, onesti si implicati. Sa fie intr-un ceas bun

    • H&R Răspunde

      Ioana, toti sunt asa ca mieii pana ce ajung la ciolan. De acolo deja sunt lupii turbati.

  16. Erika M. Răspunde

    Va doresc mult succes! Este chiar simpla problema cu la aceste alegeri, cu altcineva nu pot sa votez decat cu aceasta echipa

  17. Fost coleg Răspunde

    Baaaa cat de penibil esti Mihai, iar iti postezi singur comentarii :))))))))))))))))))))))))))))))

    Ti-a dicatat maica-ta iar sau ai copiat ca si in liceu?

    Penibilule :)))

    • Simona Răspunde

      cu un astfel de comentariu, tu esti singurul penibil, e trist. totusi, asta e tot ce poti comenta legat de articolul de mai sus?

      • Fost coleg Răspunde

        Nu, pot sa comentez ca si tu esti o trista care spera sa ii pice ceva daca iese asta primar. Mai ramane sa pui si pomelnice la biserica :))) Spune sincer cate pisici ai acasa tristo? :)))))))))))))

        • Alex Răspunde

          haideti sa lasam ipocrizia la o parte. De ce automat daca cineva are comentarii pozitive inseamna ca si le lasa el sau ca a platit pe cineva? De ce nu puteti accepta ca se poate intampla ca cineva sa aiba si reactii bune, spre deosebire de voi, frustratilor? Capul sus Mihai si multa bafta

  18. Olah Răspunde

    Cu o astfel de echipa nu ai cum sa nu castigi. Persoanele pe care le vad aici sunt cu mult peste restul candidatilor. Felicitarile mele

  19. vai vai vai Răspunde

    Toti cei care il sustineti, bravo voua ca incercati. Am curaj sa pariez cu oricine,si oricand ,ca viitorul primar va fi tot actualul, 100%.

  20. Smile Răspunde

    Din păcate pentru ei, nu vor avea şanse, PMP Satu Mare este o organizaţie care apare doar când sunt alegerii, în rest, nu prea se aude nimic de ei, Huzău fără supărare, anul ăsta nu ai mari şanse, poate peste patru anii.

  21. H&M Răspunde

    ei, nu e chiar asa. Pe Mihai Huzau nu il vad ca fiind omul la care sa ii dicteze partidul, mai ales din functia de primar. Acolo poate sa isi duca la bun sfarsit ideile pentru municipiu. S-a vazut in ultimii ani cate actiuni frumoase a avut pe cont propriu.

    • H&R Răspunde

      Vedem. Dar daca nu este intelegere buna intre ei, primarie, consiliu judetean etc,singur nu poate sa faca nimic.

    • Tineriada Răspunde

      “Pe Mihai Huzau nu il vad ca fiind omul la care sa ii dicteze partidul” => asta-i GLUMA SECOLULUI :))) Tocmai ca PSD-ALDE i-au dictat sa-si tina ciocu’ mic in perioada OUG 13, 10 August etc., ca altfel n-ar fi pupat el postul de secretar de stat (vad ca deja au zis si altii asta)

  22. H&M Răspunde

    sunt sigur ca Mihai are puterea sa ii aduca pe toti la o masa si sa faca astfel incat sa fie o buna intelegere intre toti cei mentionati, pentru binele satmarenilor

    • x-ulescu Răspunde

      Da sigur ! udmr-ul va castiga alegerile peste tot si ei pnl-ul ,usr-ul si pmpitii se vor aduna langa masa lor sa cerseasca o firimitura ,functie , ceva

      • ion Răspunde

        Clar,oameni fara demnitate.

      • Tineriada Răspunde

        In Bucale USR-PLUS i-a constrans pe cei de la PNL la negocieri sa renunte la candidaturile unor controversati precum D.C. Popescu (practic un liberal care o sustinea pana acum pe Firea la primarie si care acum va candida independent in sectorul 2 si o va sustine pe Firea in continuare)… si la fel a fost si in cazul lui Dan Croitoru la sectorul 5! Asadar nu cred ca vor accepta posturi mai de “doamne-ajuta” daca acestea nu sunt functii cheie si vor putea sa puna umarul la treaba in oras!

        • Tineriada USR_PLUS Răspunde

          ”In Bucale” … Noi aici vb de Satu Mare si am sa te rog sa-mi spui, ce candidat cu experienta in administratia locala ar fi mai indicat la primaria Satu Mare?

  23. Mariana Răspunde

    Respect pentru acesti oameni! Va doresc mult succes!

  24. Anitta Răspunde

    Felicitari si bafta domnule Huzau Mihai!

  25. sany Răspunde

    lasati gargara, totul e simplu. Mihai a adunat langa el oameni de calitate, o echipa puternica si serioasa. au sanse reale. mult succes

  26. Lola Răspunde

    il apreciez foarte mult pe acest tanar, de cand a inceput sa faca actiuni caritabile in Satu Mare. eu zic ca merita toata aprecierea si sustinerea noastra

  27. Fost amic Răspunde

    Oamenilor, ati luat-o pe ulei…

    Imi vine greu sa cred ca Huzau si compania nu isi posteaza singuri comentarii pozitive

    Putoiul asta a avut primul job – general manager la firma mamei sale cu experienta 0 in orice. E clar ca l-a pus ca sa arate bine in CV. Apoi a fost plimbat de pe o functie pe alta, ani la rand, tot asa, pe hartie ca in realitate daca-l pui sa semneze un document te intreaba cum se deschide pixul.

    Mihai daca tot esti asa pregatit de ce nu inchizi gura tuturor si pleci sa lucrezi la o companie inafara tarii unde nu te cunoaste nimeni si sa demonstrezi ce poti.

    Oare pentru ca nu ai habar sa faci absolut nimic si toata experienta ta se rezuma la functii de carton plimbate de mama prin contabilitate

    Nu ai ba simtul penibilului?

    In un articol in presa scrie ca ai fost director de agentie de turism dar asta lipseste din CV-ul tau?

    La fel cum ai fost plimbat prin functii in firmele mamei tale te-ai plimbat de la un partid la altul cu 0 realizari. Cu alte cuvinte esti si ai fost un traseist in tot ce (NU) ai facut pana acum

    Apropo cat au costat articolele din presa despre tine?

    • leopold Răspunde

      Pai normal ca tot ce e postat pozitiv aici e aranjat…ca si zarurile lui 😁
      Oricum e naspa in viata sa cresti la umbra cuiva.

    • Mari Răspunde

      orice mama face totul pentru copilul ei. la fel si mama lui Mihai , la fel si mama fostului amic. trebuie respectat acest lucru. Iar Mihaai chiar esste un om rational, competent si chiar conduce bine firma in care este implicata si mama sa. Respect Mihai Huzau si mult succes la alegeri.

  28. Alex Răspunde

    haideti sa lasam ipocrizia la o parte. De ce automat daca cineva are comentarii pozitive inseamna ca si le lasa el sau ca a platit pe cineva? De ce nu puteti accepta ca se poate intampla ca cineva sa aiba si reactii bune, spre deosebire de voi, frustratilor? Capul sus Mihai si multa bafta

  29. Vasile L Răspunde

    Felicitări și va doresc bafta! Stampila o pun pe cei de la pmp

  30. Fost actual amic Răspunde

    eu cred ca acest @fost amic, are datorii la Mihai, o fi cersit niste bani imprumut si nu ii mai poate da inapoi. De aceea e atat de pornit si ataca fara scrupule. Rusine oricum. Toata stima Mihai

  31. Iuliu Muresan Răspunde

    Acești oameni sunt oameni cu experienta și din câte echipe văzut pana azi ei sunt singurii cu oameni competenți… În rest doar ciurucuri și incompetenti

    • Anton Lipan Răspunde

      Experienta in ce anume mai exact? In schimbat partide? Cine sunt aceste nulitati?

  32. Turistu Traseistu Răspunde

    Hopa ! s-au trezit angajatii de firmele mamei sa posteze pentru mihaita. Ce ma v-a amentintat ca va da afara altfel? :))))))))))))))))))))))))))))) A dat olimpia circulara prin firma? :)))))))))))))))

    E foame ca n-a fost turism anul asta, transport nu, turisti nu, incasari nu

    Ne scuzati…a fost totusi turism facut de la mihaita facand traseu de la un partid la altul

    :))))))))))))))))))))))))))))

  33. Satmareanul Răspunde

    Da PMP, cu un conducator care e dovedit in instanta ca a facut politie politica, cu un PMP care a adunat toti traseistii politici, de la judet la municipiu cat si de candidati, de la un PMP care inafara de 3-4 care sunt adevarati PMP-isti, restu sunt poti trecute pe la n partide, votati PMP votati ciocolata cu lapte a lui Huzau !

    Pacat, mare pacat ca tineretul doreste doar functii in loc sa construiasca ceva inainte de a primi acele functii pe bune …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.