Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO/VIDEO. Candidații USR-PLUS la Consiliul Județean Satu Mare și-au depus dosarele

Alianța USR-PLUS Satu Mare a depus luni, la Biroul Electoral Județean, dosarele candidaților pe care îi susține în lupta pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.

Candidatul Alianței USR-PLUS pentru președinția Consiliului Județean Satu Mare, Mircea Ciocan, și-a depus astăzi, luni, 17 august, candidatura, iar alături de el și-a depus documentele și echipa de candidați pentru funcțiile de consilieri județeni.

,,Consiliul Județean Satu Mare are nevoie de oameni noi, oameni competenți, oameni cu viziune, care să aducă un plus județului Satu Mare”, a declarat Mircea Ciocan, candidatul USR-PLUS la președinția Consiliului Județean.

11 comentarii

  1. Unul Răspunde

    Mircea Ciocan ? Nu este cumva fiul fostului consilier PSD Ciocan ? Mai sa fie,puiul nu este PSD-ist! Bravo Mirciulica .

    • Adi Răspunde

      Domnu ala cu față de tâmp care candideaza la Primărie este cam retard , cum să candidezi fară să ai habar direct pe postil de primar .Doar vorbàrie fărà ceva concret .
      Voi vreți să fiți lideri dar aveți comportament de boschetari .
      Filială P.S.D .

      • radical2 Răspunde

        A lucrat in privat, deci tot stie mai multe decat un functionar , sau decat un membru de partid care nu a muncit nimic in viata lui. Iar fata lui nu ma intereseaza . Dar vad ca pe tine da :)))

        • c-block Răspunde

          Exact aici e problema că a lucrat în privat. Nu știe sau nu prea știe decât din auzite cum e cu achizițiile publice. E enormă legislația și poți fi tras ușor în piept. Mai ales dacă ai o armată de funcționărași care fiecare are interesele lui. Atenție, acești funcționărași sunt foarte greu de dați afară! Ții minte ce zicea actualul primar că îi va cerne?
          Am avut eu treabă cu director venit din privat pus șef la deconcentrat. Rapid a plecat. Aici nu e că am bani deci îi cheltui.

          • realist2

            deci atunci solutia e sa plecam toti din tara, ca tot prosti ne vor conduce. Perfect. Nu se schimba nimic asa.

  2. Manea Mănescu Răspunde

    M-am lamurit si cu politica asta . Am sperat ca Dacian Ciolos va construi un partid nou , cu oameni tineri si , mai ales , integri . Pana la urma s-a dovedit a fi praf in ochii celor care sperau ca o sa scapam de “dinozaurii” politicii care au dus tara pe ultimul loc in Europa . Ciolos nu a vrut altceva decat sa mai castige un mandat de europarlamentar , sa se intoarca la un post de frecat menta si , pe deasupra , foarte bine platit . Ma incearca 2 sentimente in acest moment vis-a-vis de politica : dezamagire si lehamite .

    • x-ulescu Răspunde

      Ha , Ha , Ha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • cârcotaş Răspunde

      Bine, dar în politică intră combinatorii, oamenii care n-au reuşit în viaţa profesională sau îşi dau seama că nu vor reuşi sau care au reuşit să facă avere prin combinaţii şi excrocherii şi şi-au dat seama că e bine. Dacă şi-au dat seama că e bine ce ar fi să ,,pună umărul” s-au gândit ei.

  3. Sori Răspunde

    Panait are firme care lucreaza cu statul , unde este noua politica dacă voi aveți doar interese financiare .JOS USR
    NU VOTATI FII DE SECURISTI CA SI PANAIT

  4. hopa Răspunde

    Oare cei 2 stalpi ai AFIR SM si-au luat o zi de concediu? Ori i-a lasat taticu lor, cine de fapt ii conduce pe acesti 2 mici securisti, pe barba lui? Se vede de pe luna ca nu au astia nici un interes sa faca vreun bine comunitatii! Panait isi face reclama in speranta ca prinde un post de parlamentar la viitoarele alegeri si astialati 2 vor sa stranga nitel de coaie pe cine pot, in speranta ca vor prinde niste locuri mai caldute in AFIR. Nici nu a picat guvernu Dancila de 2 minute si astia 2 PAPAGALI faceau liste cu care cum vor impartii institutiile in SM. Asta este noua clasa politica, niste VESNICE LIPITORI ALE STATULUI? Cat de gros obraz trebuie sa ai?

  5. Satmareanul Răspunde

    Eu de mult am spus ca Panait avand contracte cu statul, sigur vrea mai mult, deci candideaza sa poata sa obtina mult mai mult din banii publici.

    Cat despre Ciocan … fost PSD, cum sunt si uni din USR+, care activand in PSD au primit ce au vrut si apoi s-au trezit de pe o zi pe alta ca Romania trebuie schimbata … dar pana acuma puturosilor unde ati fost ?

    Ati stat bine pe banii statului, excursii, cursuri la mare si la munte bine platite de noi privatii ?

    Cum sa am incredere in unu care are contracte cu statul si traieste din banii contractati si celalalt care a stat doar pe functii bine platite la stat?

    Doamne ajuta dar daca vin astea la putere …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.