Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO. Zoltan Pop, candidatul Partidului Civic Maghiar la președinția Consiliului Județean Satu Mare

Partidul Civic Maghiar Satu Mare a intrat în cursa pentru alegerile locale din 27 septembrie și și-a lansat candidatul pentru președinția Consiliului Județean Satu Mare, în persoana lui Zoltan Carol Pop. Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, de președinții Partidului Popular Maghiar din Transilvania, respectiv Partidului Civic Maghiar, care constituie împreună Alianța Maghiară din Transilvania.

La Satu Mare, candidații Alianței Maghiare din Transilvania intră în cursă pentru alegerile locale sub sigla Partidului Civic Maghiar. Zoltan Carol Pop, director al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare, filiala Carei, va candida pentru președinția Consiliului Județean Satu Mare. Formațiunea politică și-a anunțat candidați pentru 20 de primării și consilii locale din județul Satu Mare, fără a desemna însă vreun candidat la Primăria Satu Mare sau la Primăria Carei.

Candidatul PCM la președinția Consiliului Județean Satu Mare, Zoltan Carol Pop, a declarat că a decis să candideze la șefia județului întrucât comunitatea maghiară din Satu Mare trebuie să aibă o alternativă la UDMR.

9 comentarii

  1. Bogu Răspunde

    Hopa! Altu care vrea la ciolan. Precis are multe idei și probabil puține realizări. Mă întreb cele promite alegătorilor? Tablite bilingve cu înscrise traditional maghiar cu flori și pasarele ca și in desene animate? E naiva rau populatia acestei tari….

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Ei, asa cum e el, e mult peste Zazula Bela, care so bagat intre timp sluga la primu betiv a orasului.

  2. Andrei Răspunde

    Sunt niste derbedei! Se indreapta impotriva propriei natiuni! De ce? Cele 4 primari ce realizari a avut in acest mandat? Stau in Agrij si vad. 0 barát! Doar ciolanu le trebe!!!

  3. h Aoleu Maica Răspunde

    Ăsta-i maică d-al lu TQKEȘU……d,,aoleo…..

  4. cârcotaş Răspunde

    Democraţia asta înseamnă, dreptul la a-ţi spune cuvântul, dreptul la a fi ales. Nici nu-l cunoaştem şi deja îl atacăm. Ar fi sinistru să candideze doar unul singur.

  5. Gb Răspunde

    Cu masca sa fie nerecunoscuti.

  6. satmarean Răspunde

    Succes!

  7. Puricipinurin Răspunde

    Aoleuuuu 🙂 Nu ar fii o prostie, dar uitativa ce candidati au. Niste trantori, curvari si betivi cu zece clase. Le cunosc, daca vreti va dau si nume.

    • UnGuru Power Răspunde

      Lasa ca nici ud-meri-stii nu sunt mai educati. De drepturi in partid sa nu mi povestim, sunt mai rai ca kamuni-stii:)) Cand un partid nici propriul statut nu respecta, doar BANII si influenta, lasa dracu. HAI SICTIR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.