Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

FOTO. Zonă de picnic recent renovată, distrusă! Locuitorii din Micro 16, profund dezamăgiți

Zona de picnic din cartierul Micro 16 care a fost recent renovată, a fost distrusă cu câteva zile în urmă. Locuitorii din zona respectivă sunt profund dezamăgiți de gestul celor ce au făcut asta, mai ales având în vedere faptul că nu este pentru prima dată când cineva distruge băncile sau mesele proaspăt renovate.

După mai multe sesizări, autoritățile au renovat zona de picnic din Micro 16, însă vandalii nu au așteptat să treacă mult timp, și au început să „lucreze” la distrugerea lor. Locuitorii din zonă spun că nu știu despre cine ar fi vorba, în schimb alții spun că cei ce îi știu pe cei ce au distrus se tem să anunțe Poliția, din diverse motive, astfel făptașii vor rămâne nesancționați, iar zona va fi renovată la nesfârșit.

Sursa foto: Facebook

17 comentarii

  1. Garuboz Răspunde

    Urat dar unde sant politistii comunitari sectoristii ?S-e fac multe vandalizari de niste gunoaie (ca nu poti s-a le zici oameni) dar politia nu prinde pe nimeni .Pai dacai asa nu mai avem nevoie de comunitari ,numai s-a pazeasca tiganii ce vand tigari in Piata Somes.

  2. Whiskas Răspunde

    Unde e Polizia Locala polgarmesterul?
    POLGARmesterCUR polizia local inseamna la mine patruleaza pe gios nu beut prin baruri si durmit in parcurile centrale, noi romanurile platit trantori la locala pt durmit? Fura la noi masinile polizia locala cu bijnitarul hainelor pe care tu pus la locala, da cand scris pe papirosu rozosin nu stie scrie corecta romaneste si sunat la colejii si cherdeste ce lege incalcat romanurile
    Cum pute ave polizia locala polgarmestercur si intamplat asta la bancutile tale facut dezastru? Muta cortu sectoristilor pe dig, si durmit ei mai bine k este mai bun aieru pe dig decat in baruri si parc

    • HH Răspunde

      Gandire comunista-socialista-proletara. Statul are grija de noi. Conducatorul cel mare are grija de noi.
      Ce treaba are polgarmestheru ? Avem politie , sectoristi, pe plan local, care raspund pentru zona respectiva, platiti din bani publici. Din banii tai precis ca nu, fiindca esti mancator de whiscas si esti pe ajutor social.

      • Gicu Hugi Răspunde

        Politia Locala apartine de Primarie! Deci are dreptate Whiskas, e treaba lui “polgarmeshterUR”!

      • Whiskas Răspunde

        Vurbit tu de mine k ieste pe ajutor social ? Da voi care durmiti la polizia locala pe ce ieste? Pe taxele si impozitile luate de polgarmesterCUR pt salarii tale . tu dat amenda la duamne si luat numele si scris pe internet si khemat la oras. rusine unde este ordine publika knd tu rupt poptirasu rouzasin in piata unde vandut haine

  3. Dany Răspunde

    Camere video !!!

  4. Nha Răspunde

    N-ar strica sa puna niste camere din alea multe cu care se lauda tov. primar . Numai ca nici pe astea existente nu le monitorizaeza nimeni , din pacate .

    • remy martin Răspunde

      Cunosc personal pe cineva care e angajat pentru asa ceva. Apoi cum isi face treaba, nu stiu.

  5. Satmarean Răspunde

    Bine că poliția locală știe să apară imediat când o bătrână traversează pe roșu la semafor și să o amendeze! Atunci văd foarte clar pe camerele video! Dar pe cei care vandalizează orașul, pe șoferii care circulă cu viteză mare în oraș sau parchează în locuri interzise, pe aceștia nu-i văd pe camere!

  6. Stefan Lucian Răspunde

    Dragi conţărani !…dacă tot locuim și trăim într-un Sat-mai-Mare,părerea mea e că nu e de vină nici primaru’,nici poliţia oricare ar fi ea. Cei care vandalizează mobilierul stradal sau din parcuri au o problemă cu cei șapte ani de-acasă. Când nu se face nimic pentru oraș nu ne place,…iar când se face câte ceva unii nu se rabdă și le strică.

  7. Satmarean Răspunde

    Sigur că vinovați sunt cei care vandalizează, dar pånă nu sunt pedepsiți vor continua.

  8. ? Răspunde

    Poliția locală a fost tare în carantină când dădea amenzi pt declarații neconforme cu capacitatea lor mintală. Acum sunt la vânătoare de măști, mai exact lipsa lor. Nici ei nu sunt supraoameni,cum să rezolve atâtea probleme. Mai ales la ce salarii de mizerie au.

  9. Sat Răspunde

    Masa și băncuțele trebuie făcute din beton armat :-)) , ca acești găozari, care sigur că în viața lor n-au bătut un cui , sa nu le poată strica decât cu picamerul!

  10. Gyuri Răspunde

    Hai, taceți!
    Acum 3 zile erau lăudați, comunitarii, pt că au salvat niște cățeluși. Cam cu asta se ocupă, “ei”.
    Ordinea și liniștea, siguranța și încrederea, ne-o apărăm singuri.
    Încă odată se dovedește incompetența statului.
    Dar votați ca oile. Lupul. Că vorbește frumos si tare.

  11. Florin Rachitan Răspunde

    pt poporul asta nimic nu este bun

    NEAM DE STRAITA …LA COADA VACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.