Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

FOTOGALERIE. Se construiește o autogară modernă pe strada Botizului din Satu Mare!

Primăria Satu Mare a început construcția unui terminal pentru transportul public din municipiul Satu Mare, printr-un proiect în valoare de 5 milioane de lei, finanțat de Uniunea Europeană.

Terminalul este construit pe strada Botizului, pe un teren care până acum se afla în paragina. Prin acest proiect, municipiul va beneficia de o autogară modernă unde va fi amenajat, tot din fonduri europene, un centru de control al traficului din municipiu.

Totodată, cu această ocazie va fi rezolvată și problema navetistilor care vin la muncă și la școală în municipiul Satu Mare.

25 comentarii

  1. mae Răspunde

    da de ce nu se face la intrare in oras prost gindit,numai nu vrem sa facem lucrurile bine

    • altu fără bmw Răspunde

      E la intrare. Eu zic că e bine. Gara cefere e si ea aproape. Nu trebuie terminal de bus în buricul orasului. Si taximetristul trebuie sa traiasca.

      • mae Răspunde

        a l fara bmw,,,,ce e bine in sensu giratoriu sa faci autogara tu iti imaginezi ce o sa fie acolo….?????….habar nu ai prost gindit tare de tot

        • Alin Răspunde

          Nu conteaza cine executa lucrarea…..important e sa fie facuta bine….

          • altu fără bmw

            Exact. Vezi ce “bine” a asfaltat spre Codru Tehnic Asist.😤🤮

        • mie Răspunde

          Ce o sa fie acolo? Ai drum cu 2 benzi pe sens, larg, unde nu se crea ambuteiaj. Unde vroiai sa ti-l puna? De parca vin cu zecile pe minut autobusele comunale.

          Problema ii cu Transurbanul. Fara o linie, 2 care sa duca in centru din 10 in 10 minute va fi dezastru pentru navetisti.

      • Hary Răspunde

        Pentru opincari nimic nu este bun …..oare de ce nu ma mir

  2. pop Răspunde

    se putea sa nu fie lucrarea lui tarr,,,ba da chiar nimeni nu verifica nimic,chiar tarr cistiga toate licitatiile pe bune

  3. unu Răspunde

    tarr castiga pentru ca este un constructor foarte serios, cat era tehnic asist din botosani era bine???? de ce sa nu fie un antreprenor din sm, cine a mai licitat??? sunt curios

    • altu fără bmw Răspunde

      Ai văzut pe altcineva câștigând? Nici din greșeală. Aici e buba.

      • .... Răspunde

        Am vazut. Tehnic Asist, Tehnic Asist, Tehnic Asist… Aici este buba. Si daca nu Tehnic Asist atunci 100% contestatie, Tribunal, recurs, bla bla bla si iaca de ce nu avem noi infrastructura, implicit
        nu avem autostrazi. Asta se intampla de 20 de ani,nu musai cu Tehnic Asist, poate sunteti prea tineri, sau stati mai rau cu spiritu de observatie.

    • Nha Răspunde

      Asa bun ca peste tot unde s-a pus pavajul ala anost ( asa zis ecologic ) creste iarba printre pavele . Face si el ce stie mai bine , sponsorizeaza pe cine ii da o pita .
      Nu-i bai , tate vin si trec , da omu care vine de la tara nu cred ca are treaba la periferie . O sa fie alte mijloace de transport pana in centru sa- i duca pe bietii oameni ? Alte costuri ? Si spatiul de parcare de la autogara veche sta gol . Deh , tot primaru-i priceput sau maspulic ala, ce stim noi!

      • .... Răspunde

        Pai nu-i normal sa creasca iarba printre pavele daca pavajul este ecologic. Da ce ai vrea sa creasca? Viermi de matase? Ai mai postat ideea asta si nu ti-am raspuns. Te rog sa-mi spuince intelegi tu prin PAVAJ ECOLOGIC?

        • Nha Răspunde

          Te-am intrebat eu ceva ? Este pur si simplu parerea mea personala . Daca tu esti de alta parere spune-ti-o , nu bate apa-n piua !

      • .... Răspunde

        Si unde crezi tu ca ar fi bine sa fie autogara? Propune ceva, fi constructiv, nu doar critic.
        Eu am propus sau am dat sugesti acum cativa ani buni, sunt convins ca alaturi de multi satmareni, si multe s-au materializat. Sa nu ai impresia ca autoritatile locale sunt surde. Dimpotriva, sunt foarte receptive si fi sigur ca citesc si comentariile si parerea ta. Da’ fi mai constructiv. La demolari ne pricepem toti gramada.

        • PROPUNERE Răspunde

          Subsemnatul Ghita, propun sa se demoloze Fabrica de Pita de pe Careiului vis a vis cu malul si sa se faca autogara.
          Propun sa se mareasca statia de bus de pe Lucian Blaga, acolo unde sta goala cantina Unio si oamenii stau pe jos cu zecile la ora 3 asteptand bus-ul comunal. Busurile comunale care merg spre Zalau, Baia Mare via Paulesti pot avea o autogara mica acolo. De ce sa se plimbe pasagerul pana in capatul celalalt de oras si autobusul comunal la fel? Au lipsa de km, is goale strazile sau ce?

          No, crezi ca va asculta cineva propunerea?! Numa’ Marie din Camarzana.

  4. Satmarean Răspunde

    Stie cineva , ce se construieste langa Admin Finantelor Publice?

    • Nha Răspunde

      Jisk . Mai facem o hala in centru , ce palaria mea , ca acolo nu se inghesuie lumea , nu ?

  5. ics Răspunde

    Oare cum vor ajunge elevii la scolile si liceele care se afla in centrul sau in partea opusa a orasului? Sau vor face un abonament si pentru linia de oras? Cat de des vor circula autobusele pe linia de oras? S-a facut un plan pentru asta? sau fiecare se descurca cum poate! Proiectul acesta pentru cine a fost facut?

    • .... Răspunde

      Jisk… Multumit? Daca nu, intreaba-l pe fostul militian Molnar poate o sa-ti raspunda. Sa vezi ce basme o sa-ti indruge. Basmul ala cu Fat Frumos Militian, ala care creste intr-un an cat cresc “prostii” intr-un Secol. Ca sa intelegi bine mai prostovane… si nu mai intreba, ca te ia dracu’… 😆😈

    • a Răspunde

      Nu esti obligat casi transportatot sa duci elevii pana in fata liceului. De la gara cun se mergea? Pe jos. Modern linie locala.

  6. .... Răspunde

    Sper ca ai simtul umorului, Satmarean. Daca nu, scuze, departe gandul de mine sa te jignesc.

  7. Mae Răspunde

    Ìn primul rìnd al cui este Terenul cît sa plătit pentru el ?!?!,Pataki care nu știe să lege 2 cuvinte cum poate sa fie la CSJ bă apoi ce dracu așteptați la autostrada codrului nu a dat un mesaj ptr că nu are valoare și nu știe să vorbească ba ba trexitivă ….apoi tarr care nui scapă o lucrare care îi unmple buzunarele lu gabor și a lui maskulik ba ba schimbați ștampila !!!!!!

    • mie Răspunde

      Acolo ii primaru’! Nu veizi cum arata cu degetul si le zice sa se puna garduri de protectie in jurul piciorelor de beton. Nu cumva vreun Dorel sa darame podul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.