Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Gabriel Leș: Actuala putere nu guvernează pentru români. Vrea să taie alocațiile și pensiile

Senatorul PSD de Satu Mare, Gabriel Leș, a declarat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că a votat împotriva OUG prin care Guvernul a tăiat cu 80% majorarea alocațiilor adoptată de Parlament, spunând totodată că ,,actuala putere nu guvernează pentru români”.

Redăm, integral, declarațiile făcute de senatorul Gabriel Leș:

,,Am votat astăzi în Senat, ca senator PSD de Satu Mare, împotriva ordonanței de urgență prin care Guvernul a tăiat cu 80% majorarea alocațiilor adoptată de Parlament. Efectul respingerii acestei ordonanțe va fi dublarea alocațiilor!

Puterea încalcă grosolan principiile democratice și voința poporului, exprimată prin votul din parlament. Actuala putere, condusă de Iohannis și de Orban, arată clar că nu guvernează pentru români, cărora vrea să le taie alocațiile pentru copii și pensiile pentru bătrâni, prevăzute de legile în vigoare.

PNL guvernează pentru corporațiile bogate din energie și pentru marile bănci, pe care le-au scutit de taxele și impozitele prevăzute de ordonanța împotriva lăcomiei aici și pentru industria jocurilor de noroc și pentru companiile de asigurări. Acestea din urmă primesc garanții de 500 de milioane de lei din partea statului român, chiar în momentul în care Iohannis și Orban au decis să taie 80% din alocațiile copiilor.”

16 comentarii

  1. Latică Răspunde

    A bate din gură e usor ,dar să dai din ce nui e mai greu.

  2. vatra Răspunde

    bine cand ati inpartit andrea cu orizont era ok la statia de benzina de pe botizului???sau mugurel sau petric sau fotbalisti sau padurea noroieni

  3. Ardeleanul Răspunde

    Ba da de unde tot le scoate paduchele asta pesedist imputit

    • Bogu Răspunde

      E plin de ei. Exact ca și animalul menționat de tine. Problema ca sunt “votanti” la care un asemenea dialog are audienta. Problema in sine, vine de la norod.

  4. c-block Răspunde

    “Câteodată mă bag în seamă ca și șnurul de la kiloții tanga. Ba cu familia tradițională în referendum îs competent, ba cu armata. Eu care nici nu mai știu dacă am făcut. Ce să fac? Sunt politiciani pesedist. La început nu am fost dar acum mă simt bine cât timp au un fotoliu sub funduleț. M-am regăsit. Ca și consilier local am dormitat mai mult de un mandat. Așa e și acum. Când mă trezesc și se ivește ocazia dau cu părerea. Poate-poate mă mai bagă de seamă vreun fraier.”

  5. Satmarean Răspunde

    A fost si ministru al apărării și mare psd-ist si nu a facut absolut nimic pentru judetul Satu Mare decat e un papagal pocait minci os. Mare rușine !!!. În locul lui m-aș ascunde, nu aș mai ieși public și pe peliculă !!!

    • Figaro Răspunde

      Ca si ministru al apararii, ce te gandesti tu ca trebuia sa faca pentru Satu Mare, ca sunt curios.

    • c-block Răspunde

      Nu a făcut mai nimic ca și ministru al apărării apoi vrei să facă ceva pentru Sătmar?

  6. Garuboz Răspunde

    Ar putea s-a faca .S-a taca.

  7. . Răspunde

    PSD = CIUMA ROMANIEI

  8. Norik Răspunde

    LEȘ = Cadavru, hoit

    sursa: DEX ’09 (2009)

    • Norick Răspunde

      Daca totusi furi , fa o cu mai mare atentie copile. Nu esti in stare sa copiezi ca lumea 6 (sase) litere ? Tu cu buletinul in mana habar nu ai cum te cheama … 😛 🙂

  9. Ion Roman Răspunde

    @Norik esti tare.

  10. Opinie Răspunde

    Nesemnificativ .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.