Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Lucian Bode: Lucrări de 10 milioane euro pe DN 1F Cluj – Satu Mare

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a spus astăzi, într-o conferinţă de presă susţinută la Satu Mare că DN1F Cluj – Satu Mare va beneficia de lucrări de circa 10 milioane euro, fiind cea mai mare alocare de la momentul finalizării execuţiei.

“DN1F Cluj – Satu Mare va beneficia de cea mai mare alocare de la momentul finalizării lucrărilor de execuţie. Intenţia noastră este să alocăm 42 de milioane de lei, aproape 10 milioane de euro pentru covoare asfaltice, pentru reabilitări, ranforsarea sistemului rutier între Cluj şi Satu Mare. Sunt 17 km deja finalizaţi, pentru 5 km am semnat ordinul de începere, pentru alţi 17 km aşteptăm să finalizăm expertiza şi proiectul se poate realiza, achiziţia în vederea realizării lucrărilor pentru zona Supur-Tăşnad. Alocările pentru DN1F sunt cele mai mari din ultimii ani şi sunt convins că acest lucru va contribui al creşterea siguranţei circulaţiei pe acest drum extrem de circulat”, a afirmat Bode.

2 comentarii

  1. m Răspunde

    Asa-i ,drumul Sluj -Satu Mare,trece prin Tăsnad!Contraziceti-l pe marele geograf al tării!In Sălaj si Cluj se lucrează,iar pe adormitul Radu Bud il imbată cu drumul spre Tăsnad!Victime ale covidului !

  2. m Răspunde

    Cluj era intentia !I-am luat salariul la corectorul angajat de Cash^Cary-Gabor licentiat in drept unguresc la universitatea Orban-Tokes din Debreten!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.