Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

Nigerieni prinși în județul Satu Mare. Opriți când voiau să treacă ilegal frontiera

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au depistat doi cetățeni din Nigeria, care intenționau să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria.

Ieri, 7 august 2020, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Carei, județul Satu Mare, au declanșat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în zona de competență.

Astfel, în jurul orei 09.00, polițiștii au depistat în zona de responsabilitate, pe raza localității Foieni, județul Satu Mare, doi cetățeni străini care se deplasau, pe jos, spre frontiera cu Ungaria. Deoarece cele două persoane nu își justificau prezența în zonă, au fost conduse la sediul Poliției de Frontieră pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că cei doi bărbați sunt cetățeni nigerieni, în vârstă de 22, respectiv 24 de ani.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar în continuare cei doi cetățeni străini au fost predați lucrătorilor Biroului pentru Imigrări Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Sursa: Poliția de Frontieră

12 comentarii

  1. maricina Răspunde

    Tentativa? Se plimbau doi cetateni de culoare intr-un sat si este “tentativa” de trecere frauduloasa a frontierei. Ba, voi sunteti normali? Sau numai rasisti?

  2. Satmarean Răspunde

    Au venit la cules porumb dar au aflat ca porumbu inca nui facut. Asa ca se plimbau pe ulita.
    Sau organizau o celula locala pentru ceilalti.

  3. c-block Răspunde

    Pentru faptul că ăștia doi potențial bolnavi de covid (unul din ei are febră 38) au fost lăsați să se plimbe cu știința autorităților de-a lungul și de-a latul județului fără supraveghere nu răspunde nimeni? Dar noi combatem covidul? Însă ca de obicei ne omoară practica. La propriu.😱

  4. ? Răspunde

    Amu toți sunt suspecți de covid. Paranoia covid a ajuns la cote extreme. Spălarea creierului cu covid da rezultate. Ce să aibă amărâții ăia ,covid,nu,,au ghinion că au ajuns în România. Toată ziua covid în sus și jos, orice știre are ceva covid în ea. Lumea vede covid peste tot. Uite și eu scriu covid în fiecare propoziție. Să vă stea covidu in gât că nu mai pot citi o știre, numai covid.

    • c-block Răspunde

      Nu am zis că au. Citește atent. Dar dacă la 30 de grade non-stop afară tu faci febră mare atunci e suspect. E mai simplu să găsești sursa și să tratezi decât să alergi peste câteva zile după zeci de bolnavi. Nici eu nu sunt adeptul religiei lucovid.

      • ? Răspunde

        Ok,ai dreptate dar ce te aștepți de la autorități. Suspecți de covid trimiși cu microbuzul acasă, unii trimiși să facă pe cheltuia lor testul, externați din spital și morți după 3 ore,etc. Un haos în instituțiile statului de nedescris. Dar leafa merge. Falimentăm privatul că să plătească toți incompetenții cu salarii astronomice. Asta e România și așa că fi în veci. Ăștia suntem,cu ăștia defilăm.

        • c-block Răspunde

          @?👍. Și cel mai scandalos în toată treaba e că 90% din infecții provin din spitale și din centre sociale! Exact acolo unde nu ar trebui! Acești eroi ai lui pește prăjit! Eu unul refuz să cred că față de până acum nu demult când ziarele vuiau de doctori că umblau cu plicul altfel nici nu te băgau în seamă deci față de nu demult s-ar fi schimbat. E același material.
          Înainte de a se trezi careva să zică că ei ne salvează eu zic un lucru. Nu ne salvează. Adevărul e că lucrează curba lui Gauss și statistica e la greu peste tot. Ai impresia că mai mult habar nu au ce fac. Mai mult e chestie de noroc.
          Oricum după 4 luni de pandemie asemenea greșeli sunt impardonabile.

  5. Angel Răspunde

    K sugestie pt fortzele de ordine satmarene:
    Mai treceti in parcarea Nepi Mall unde mai mereu gasesti oameni de culoare (care nu sunt studenti sau turisti!) si fac bussines cu masini..si cine stie cu ce altceva

  6. Ardeleanul Răspunde

    Da ce nu îi lasa sa treaca la vecini nostri ca tot ne acuza ca noi suntem ăia rai si rasisti sa vedem cum îi integrau

    • Deer Hunter Răspunde

      Sau de ce nu le dăm cetățenia țării și hai să le demonstrăm cât de toleranți suntem noi! Oare așa suntem? Satele ni sunt goale. Au plecat sașii în locul lor au venit buluc țiganii. Și în Sătmar e plin deja de țigani sudiști. Ultimul să stingă lumina care pleacă!😱

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.