Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

OFICIAL | Zece cazuri de Coronavirus la Secția de Pompieri din Negrești-Oaș

Zece pompieri din cadrul Secției Negrești-Oaș a Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare au fost confirmați cu noul Coronavirus, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare, Bianca Timiș.

„S-au luat toate măsurile necesare care sunt impuse de această situație, iar secția nu este afectată”, a declarat Bianca Timiș pentru PortalSM.

Citește și:

26 comentarii

  1. cârcotaş Răspunde

    Este clar ca bună ziua că, cel puţin parţial, şi-au dat de la unul la altul. Cum au fost respectate normele de prevenţie? …ISU… ăi cu mare încredere la popor…

    • ... Răspunde

      Si asta-i baza lui Arahat!

    • Daniel Răspunde

      Esti un dobitoc. Cum sa respecte normele de preventie? Sa se mute pe Marte? Sau dupa logica ta, daca te blindezi cu plumb, esti automat scapat de radiatii? Sau altfel pusa intrebarea, daca tu te infectezi este musai vina ta, ca nu te-ai protejat destul. Hai sa te linsam si sa te ardem pe rug ca esti prea prost. Ce gandire primitiva ai, ma minunez… Da’ mai am sa-ti dau, ai tu contact cu persoane posibil infectate, asa cum am are SMURD-ul, ai tu atatea contacte? Ce usor vorbim din spatele tastaturii…

      • cârcotaş Răspunde

        Ştii tu că infectarea s-a făcut în timpul serviciului sau la un chef? Mai vorbim. Cu ,,gândirea mea primitivă” îţi spun clar că, orice intervenţie ai avea nu se infectează 9 deodată. Ei, dar dacă eşti la o băută iar la sfârşit nu mai ştii ce faci…

  2. covid 19 Răspunde

    Cei de la ISU, de la spitale, de la poliţie, de la cămine de bătrâni ar trebui testaţi la două zile. Ce facem dacă n-avem pompieri şi nu putem interveni la incendii? I-aş da afară dacă se dovedeşte că s-au infectat cu vinovăţie.

  3. Polițist Răspunde

    Foarte mare păcat de ei. Din păcate suntem expuși zilnic acestui virus. Le doresc multă sănătate colegilor mei care luptă zilnic în linia întâi. Îi cunosc foarte bine pe cei 9 (nouă) pompieri, care luptă zilnic cu intervențiile !!!.

    • Clara Răspunde

      Sa va fie rusine sa-i vorbiti de rau pe pompieri. Cand va arde casa voi stati si va uitati la ei cum isi risca viata pentru greselile voastre. Cade pisica in fantana chemam pompierii sa-i scoata. Poate au primit din prostiile celor care nu au avut grija de ei. Ei chiar se feresc si i-au masurile cu seriozitate.

  4. Lili Răspunde

    Aici se vede seriozitatea si rigurozitatea masurilor de precautie si prevenire din institutiile publice unele dintre ele chiar chemate sa lupte cu Covidul.
    De la ISU s-a ajuns, prin familie, din nou la primaria Satu Mare, etajul 3 s.a.m.d.

    • cârcotaş Răspunde

      @Lili, Nu ţi-e frică că te-or luxa ăştia din primărie? N-ai învăţat că trebuie să fiţi uniţi? ,,Omerta” nu funcţionează?

  5. ? Răspunde

    Bugetarii ăștia,ce ne-am face fără ei. Lumea ar fi mai plictisitoare și mai corectă.Dar nouă ne place așa coruptă. Să nu cumva să se îmbolnăvească trupele speciale,cine mai protejează clanurile mafiote?

    • m Răspunde

      @?:Să ai parte de pompieri pe casă,salvare la poartă si mascati in casă!Dobitoken!

      • ? Răspunde

        @m,nu mulțumesc,mă lipsesc de serviciile lor,nu dau șpagă. Să ai parte tu de ei, daca îi iubești atât. Dintre toți doar pompierii își merită banii. Restul….

  6. Vlad Tepes Răspunde

    Au fost testati sau au fost declarati pozitivi fara testare, asa cum vad acum la tv ca persoane din Bistrita si Timisoara , au fost notificati acasa ca sint pozitivi fara ca ei sa faca vreodata testare !!!!!!!
    Daca oamenii acestia erau dusi cu forta la spital, in focar de coronavirus, se imbolnaveau cu siguranta, iar de aici pina la moartea lor nu era decit un pas.
    Daca coroboram cele de mai sus cu intentia de acum vreo trei luni in urma, cind un “strein” de poporul roman voia nici mai mult nici mai putin sa adune la un loc pe toti cei trecuti de 65 de ani, si sa-i cazeze “la comun”, bolnavi si sanatosi la un loc, ajungem la o concluzie dramatica, de neimaginat.
    Ma tem ca Ministerul Sanatatii are tot comportamentul unui grup infractional organizat care are ca scop nu vindecarea celor bolnavi ci eliminarea unei mase mari de populatie, pe motiv de Covid.
    Poate ca institutiile abilitate ale Statului ar trebui sa se autosesizeze si sa opreasca dictatura medicala ce se instaureaza zi de zi in tara noastra !

    • Daniel Răspunde

      Du-te tragete-n teapa filosofule. Nici nu ti-am citit comentariul. Mori in chinuri lepra, te rezolva covidul, stai linisti… Mai iti si pui niknameul Vlad Tepes… Cat de bolnav poti sa fi sa te crezi Vlad Tepes… Hahaha… Nu esti cumva Napoleon si nu ti-ai dat seama…

    • satmarean Răspunde

      Sti tu ce sti. este cusuta cu ata alba testarea. sunt dintre ei care s-au testat la privat si au fost testele negative si se iau in considerare doar ale dsp. dar la ce ghilotina sta sa vina la isu, totul este posibil.

  7. satmarean Răspunde

    pentru Vlad Tepes era raspunsul.

  8. Nimeni Răspunde

    Probabil se va face o ancheta si se va stabili cum a aparut situatia. Problema e ca virusul se ia foarte usor, cei mai expusi sunt cei care lucreaza cu bolnavii. Dupa mine cea mai buna strategie este evitarea contaminarii cu acest coronavirus, presupunand ca acesta se poate afla in orice persoana si pe orice suprafata. Fiind invizibil, nu prea ai ce face; trebuie sa avem alta abordare fata de semenii nostri si fata de mediul inconjurator. Nimanui nu-i place situatia, dar dupa ce esti infectat e mult mai complicat de iesit din ea. Amanand contaminarea cat mai mult posibil exista sansa sa apara un vaccin care sa rezolve situatia. Mie tare mi-ar placea ca tarile avansate si care ne dau lectii de democratie, sa aiba un moment de sinceritate si sa ne spuna clar daca se ocupa cu acesti virusi, daca au luat toate masurile de izolare si daca ii iau in calcul in aplicatiile militare. Eu cred ca acest virus a scapat de undeva din zonele acestea, unde probabil acesta mai are si alti frati, poate mult mai virulenti.

    • ... Răspunde

      Bine. Dar ne explici si noua unde lucreaza ISU cu bolnavii? Atentie, ISU nu SMURD! E foarte posibil ca la careva le-au venit niste neamuri acasa din ouest si de acolo e.

  9. Petre a lu Oniga Răspunde

    Osanu tot nespalat este, ce sa faci daca nu capisi din ceo vazut afara .

  10. Dan Răspunde

    Uitati ce spuneam in urma cu nici o saptamana in legatura cu zona Oas:
    “Dan
    11 august 2020 Răspunde
    Nu e de mirare ca se inmultesc cazurile de imbolnavire!!!
    Am constatat in acest weekend ca in zona Negresti Oas, parca nici nu s-a auzit ca e pandemie.
    Terase si sali de restaurant ticsite cu persoane, doua evenimente in acelasi timp la aceeasi locatie, la mese de 10-12 persoane, in total in jur de150 de pesoane in aceeasi locatie.
    In plus, ospatarii nu aveai nici macar la vedere masca de protectie sau manusi, nu sa le si poarte.

    In Petrom-ul de la intrarea in Negrestio Oas lumea intra in voie sa achite carburantul, la fel, fara masca de protectie. Daca ne mai gandim ca e sezonul in care se intorc in concediu “stranierii” iar zona e ticsita de ei, nu m-ar mira o explozie de cazuri in urmatoarele saptamani…..”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.