Ultima actualizare: ieri, 21:34

Locale

PLAN | Cum vrea Adrian Cozma să dinamizeze turismul în județul Satu Mare

Prezent la lansarea candidatului PNL, Balogh Tibor, în comuna Acâș, Adrian Cozma a precizat că potențialul turistic al acestor zone trebuie valorificat.

“Ștrandul din localitatea Acâș este un obiectiv turistic care trebuie serios abordat pentru a putea oferi locuitorilor județului din această zonă și nu numai, o adevărată oază de liniște și relaxare”, a spus Adrian Cozma, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Satu Mare.

Cozma a făcut un tur de forță în localitățile Călinești-Oaș, Scărișoara Nouă, Odoreu, Turț, Batarci, unde a menționat că Satu Mare beneficiază de multe avantaje pentru a deveni un județ bogat. El este de părere că turismul și agricultura pot fi motoare de dezvoltare locală.

„Suntem la câțiva kilometri de Ucraina și Ungaria. Avem terenuri întinse, fertile și locuri unice, care merită exploatate la maxim. Lacul Călinești-Oaș, lacurile de la Moftinu Mic, care alcătuiesc o arie de protecție specială avifaunistică de interes național, o rezervație naturală are o suprafață de 125,12 ha, și reprezintă o arie cu luciu de apă (105,06 ha), împrejmuit de plante speciale, unele ocrotite prin lege”,

Avem locuri excepționale, fie că vorbim de Cetatea Ardud, castelele și clădirile istorice din județ, un cadru natural minunat dar și personalități cu care ne putem mândri oriunde. Voi face tot ce depinde de mine pentru a pune în valoare această parte extraordinară a Transilvaniei și a României. Satu Mare va fi pe harta turistică și economică a țării”, a spus Cozma.

5 comentarii

  1. dragos Răspunde

    Sa dinamiteze turismul, prin palavragelile si minciunile ieftine emise!!!

  2. .... Răspunde

    Cam despre asta e vorba…https://www.cotidianul.ro/satu-mare-pe-mana-unui-traficant-de-influenta-si-a-unui-traficant-de-tigari/

  3. John Doe Răspunde

    Daca tot doreste sa dinamizez turismul, eu propun, o statuie in centrul orasului la bustul gol cu Adrian Cozma.

    Va dati seama ce de turiste ar dori cate un selfie la aceea statuie?

  4. mariana Răspunde

    Ce dragut ! Ptr propaganda s-a putut taia iarba pe digul barajului , pentru omul simplu nu .
    E o balaraie in zona de toata frumusetea . Demult lumea iesea la relaxare in zona !

  5. Emil Răspunde

    adisor ,noi cetatenii judetului asteptam sa publici planurile pe fiecare comuna din judet,………..mai asteptam mult!!!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.