Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Primele măsuri|Ce ar face Adrian Ștef dacă ar câștiga din nou președinția CJ Satu Mare

Adrian Ștef, candidatul ALDE la președinția Consiliului Județean Satu Mare, a fost invitat, marți seara, la emisiunea PortalSM LIVE, realizată de jurnalistul Gil Pietrar, unde a vorbit despre actuala administrație a CJ, precum și despre primele măsuri pe care le-ar lua dacă ar câștiga un nou mandat la șefia județului.

Adrian Ștef: Actuala administrație, nota 4!

Întrebat în cadrul emisiunii PortalSM LIVE cum ar caracteriza cei patru ani de mandat ai UDMR la nivel de județ, Adrian Ștef a spus că vede o stagnare, precizând că actuala administrație are ”nota patru”, întrucât nu a reușit să gestioneze o situație de criză, precum cea a Autostrăzii Codrului.

,,Eu văd că am lăsat foarte multe proiecte și văd acest proiect de la Homoroade care e un exemplu foarte clar că nu au gestionat cum trebuie problemele. Un președinte de Consiliu Județean este pus acolo să rezolve asemenea situații. Aici și-au dat examenul, adică nota patru”, a declarat Adrian Ștef.

Fostul președinte al CJ a vorbit și despre cum s-ar putea rezolva problema de pe Autostrada Codrului: ,,Rezilierea rapidă a acestui contract ca să se poată interveni rapid pe el. În primul rând aș reprofila piatra apoi pregătiri pentru primul strat de asfalt, stratul de bază de asfalt pe cei 17 kilometri, după care din valoarea contractului scad toată această investiție, refac studiul de fezabilitate și fac o altă documentație, pornesc o altă licitație pe ce a rămas”, a spus Ștef.

,,Va fi asfalt pe toate drumurile de pământ și pe toate drumurile de piatră județene”

Adrian Ștef a vorbit și despre primele măsuri pe care le-ar lua dacă ar câștiga un nou mandat la șefia județului: ,,În primul rând m-aș asigura dacă am studii de fezabilitate pe toate drumurile de piatră și pământ pentru a le putea reabilita. Aș urmări urgent axele deschise și cum stăm, dacă am depus proiecte pe toate axele, dacă avem unele în care trebuie să ne pregătim să fim pregătiți cu proiectele, pentru că e foarte important să atragem tot ce putem pe fonduri europene”, a declarat Adrian Ștef.

Candidatul ALDE pentru un nou mandat la președinția Consiliului Județean Satu Mare și-a luat un angajament în fața sătmărenilor.

,,Nu am reușit să reabilitez tot (…) Vorbim de 84 de kilometri de drum de pământ, 58 de kilometri de drum de piatră, deci din 820 nu a mai rămas așa de mult. Astea se pot finaliza și ca angajament eu mă angajez că va fi asfalt pe toate drumurile de pământ și pe toate drumurile de piatră județene în patru ani”, a promis Ștef.

Promovarea turismului și Zilele Județului

Adrian Ștef a mai vorbit despre promovarea turismului, criticând decizia actualei administrații de a desființa Centrul de Informare Turistică. De asemenea, candidatul ALDE a mai spus că ar reporni evenimentul Zilele Județului în cazul în care ar câștiga un nou mandat la președinția Consiliului Județean.

,,Trebuie reluată promovarea turistică a județului. În primul rând aș redeschide Centrul de Informare Turistică și aș face din nou promovare (…) Zilele Județului a fost la fel un eveniment despre care primarii încă vorbesc. A fost o altă idee, prezentam tot ce avea mai frumos fiecare localitate din punct de vedere tradițional (…) Lumea așteaptă să mai existe o zi a județului”, a mai spus Adrian Ștef.

12 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Ar face orice, inafara de munca.

  2. Attila Răspunde

    Hotomanu !!??
    Oare ce ar face hotomanu???!!!!
    Furtisaguri!!!

  3. Ion Roman Răspunde

    Na ceai face , niste contracte bine unse la FOLDA SECURITY poate la spitale , poate la aeroport , si cine stie unde incă

  4. George Răspunde

    I_ar renova la brighi biroul!:))))))

  5. Ipocritul Răspunde

    Dacă te-ai uita în oglinda, câtă ipocrizie emani, ar crăpa. De aia nu Tea suportat Coi_ca, că tu minteai mai mult ca el. Doi hotomani mincinoși.

  6. Educație, Fizică și Sport karateca Adi Răspunde

    Va dați seama ce oameni sunt în ALDE, camarazi cu Adi karateca cu cele trei facultăți. Și mai au pretenția sa fie votati

    https://www.presasm.ro/video-candidat-din-judetul-satu-mare-implicat-intr-o-bataie-de-pomina-la-o-terasa-pumni-capete-in-figura-si-k-o/

  7. silviu Răspunde

    Cat de penibil si cat tupeu poti sa ai baietica ? Nu ai dovedit nimic in viata ta de rahat . Nici tu nici cumnatelul tau de doi bani. Ce va mai place sa traiti din combinatii si furaciuni . Cat de iresponsabili pot fi politicienii romani , cat de netoti ai opoziţiei ? Voi nici macar nu va puteti numi politicieni , doar niste hoti si combinatori . Chiar nu puteti realiza ca traim intr-o tara in care oamenii si-au pierdut rabdarea si nu mai cred in minciuni ?

  8. 😂😂😂Bika😂😂😂 Răspunde

    Prinde-l de mânã pe COIca si mars de aici… fugiti pânã nu vedeti indicatorul “Groenlanda”

  9. radical2 Răspunde

    Ai avut timp sa demonstrezi. N-ai făcut-o. Deci mars ca vremea ta a trecut.

  10. c-block Răspunde

    Ar reamenaja biroul lui Brighi ca data trecută. Ce gogoși vrea să ne mai vândă acest duomn de Sătmar?

  11. ciprian Răspunde

    Ce sa faca, ca si pana acum, adica NIMIC…

  12. Cetatean Răspunde

    Si iar vinde Folda si Smart electric solutions ??? Dată trecută cand a fost la CJ a “vandut-o”. Acum iar o sa o vândă??? Chiar nu ti-i rusine ???? Crezi ca toata lumea e proasta ??? Ne minți in fata si vrei sa-ti dăm votul ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.