Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

VIDEO. Bannere ALDE, vandalizate în Satu Mare. Adrian Ștef: ,,Am depus sesizare la Parchet”

Mai multe bannere electorale ale ALDE Satu Mare, amplasate de-a lungul Drumului Național (DN) 19 F au fost vandalizate. Adrian Ștef, candidatul ALDE la președinția Consiliului Județean Satu Mare, a declarat că a depus o sesizare la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

,,Din păcate, se pare că unii competitori electorali nu încap de bannerele ALDE amplasate de-a lungul Drumului Național 19 F, cam în toate localitățile de pe traseu.

Se pare că-i deranjează faptul că le reamintim oamenilor că drumul respectiv, de la Satu Mare până la Apa, a fost reabilitat în mandatul meu la conducerea Consiliului Județean.

Am depus sesizare la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, iar vandalismul acesta mă motivează ca în campania electorală ce urmează să ne întâlnim cu cât mai mulți sătmăreni, să le putem transmite mesajul nostru, fără să distrugem bannerele contracandidaților”, a declarat Adrian Ștef.

19 comentarii

  1. 😁😁 Răspunde

    Mai papagalule, tu care n-ai facut nimic cu cumnatul tau drag pt judet, mai ai tupeu sa candidezi? Voi (tu) n-ati invatat nimic din trecut??? 🤔🤔🤔

    • Mirela Răspunde

      Cred ca singurul dintre candidați la primărie care merită votul meu este Cosmin Rațiu .

  2. mae Răspunde

    lea suflat vintul

  3. H&R Răspunde

    ‘poi montati acolo ca lumea.

  4. John Doe Răspunde

    Din moment ce banii de campanie electorală sunt subvenționați din bugetul de stat, nu cumva da dreptul oricărui cetățean să dam jos aceste bannere? Adică din banii mei/noștrii plătiți ca impozit/taxe își fac toate partidele campanie, iar eu sunt apolitic…

    • Ion Roman Răspunde

      Băi Ștef numai cu găinări te ocupi altceva nici nu sti face .

    • x-ulescu Răspunde

      subventia asta e cea mai mare tampenie ! fiecare partid sau independent sa-si faca propaganda din banii lui , a fost necesara amu 30 de ani ,dar acum e cazu sa inceteze , cine vrea functie politica sa scoata banu

      • Ana Liza Răspunde

        Buna idee, numai ca la noi nu se pune. Ar ajunge toti interlopii sa conduca tara… da daca ma gandesc bine, parca si acuma este tot asa. Ca la noi oamenii nu se imbogatesc pe bune…

      • Serena Răspunde

        In alte tari civilizate, primesti bani din buget pentru campanie, dar daca pierzi la alegeri, esti nevoit sa platesti tot inapoi.

  5. Sfârșitul Răspunde

    Eu sper ca aceasta încercare sa fie ultima, oamenii să-l trimită la groapa de gunoi a istoriei. Acest personaj s-a ocupat doar de fapte care se regăsesc în codul penal. Atât tupeu avea acest personaj încât când era preș la CJ discuta pe față la telefon tot felul de combinații, iar dacă nu ii ieșea și lui ceva nu mișcă un deget. Dacă justiția ar fi funcționat, era mireasa în fiecare seară,…..
    El și Govor, Coica și mulți alții……….

  6. Electrica Răspunde

    Oare Dl Stef are acordul de la Electrica ptr amplasarea acelor porcarii? Cu siguranta NU, deci mai prudent cu asemenea ambitii ca anuntatul procurorilor. Papagal ieftin. Vigyazz stefi, lehet a fagyi visszanyal ;)))

  7. joliku Răspunde

    du te ma cu brighi in croaziera si hai dupa electorale inapoi

  8. Satmarean Răspunde

    Probabil ca bietul neica nimeni a inteles ca el si partidul lui nu se afla in topul preferintelor satmarene. Poate a inteles, poate nu. Mai sunt bannere si dupa ce nu vor mai fi, poate va intelege, valabil si pt ciumatii rosii, psd si pro. In rest, sanatate si toate bune tuturor celor care nu sunt adeptii partidelor de mai sus.

    • h Auleu Maica Răspunde

      Da,tu faci distribuirea …las-o mai ușor . Te facuși sătmarean……săraca Stana…
      Nu -mi sant la suflet nici unii, dar tare dur pari ….

  9. Adin Răspunde

    RAȚIU PRIMAR .

    • graba Răspunde

      ….mama masii de graba :). Ai uitat din mijlocul postarii esenta: MEDIC :))))))))

  10. c-block Răspunde

    Stimabile reclamant. Nu știu cum a fost în cazul de față doar poate v-ați gândit că nu e mâna unui opozant politic ci nu a fost fixat cum trebuie? Sau poate a fost un vânt puternic (pentru că a fost chiar zilele astea)? Sau unul supărat cu combina și apolitic a agățat bannerul vostru prețios? Deci…. Ce-mi place mie campania asta electorală! Tot îmi aduce aminte acest caz cu ce a fost în stare să facă în urbea noastră Dan Diaconescu la ceva alegeri parțiale pentru europene.😱😱😱😥😥😪😪

  11. H&R Răspunde

    Cine-i asta ma? Ceva manelist? Adi de la Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.