Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Adrian Albu: ‘’Am dus o campanie corectă și am spus lucrurilor pe nume. Sătmărenii să nu își irosească votul”

Într-o postare pe rețelele de socializare, candidatul PNL la funcția de primar, Adrian Albu, scrie că este singurul candidat cu șanse reale împotriva actualului primar și infirmă zvonurile apărute la adresa sa.

Redăm mai jos textul integral:

“Împreună cu echipa mea de la PNL ne-am făcut o promisiune, atât nouă cât și electoratului sătmărean, că vom avea o campanie civilizată, bazată pe idei și proiecte, fără circ, acuze la alți competitori și fără bălăcăreală în mass media.

La momentul acela, de început de campanie, nu credeam că va fi atât de greu, majoritatea candidaților recurgând la acuzații nefondate și atacuri directe la persoana mea.

Lipsa de idei și proiecte, necunoașterea realității orașului Satu Mare și cu siguranță frica de un candidat situat mai sus decât ei în opțiunile electoratului, i-au determinat să facă o campanie negativă.

Să nu se mire nimeni că cetățenii nu vor să voteze în lumina unor campanii electorale fără fond și pline de murdării.

Acești candidați agitați vor să “ciupească” ceva din procentele celor situați mai bine în sondaje.

A început un fost primar care m-a făcut în fel și chip. De unde acum câțiva ani mă lauda peste tot, acum și-a dat arama pe față și toate complexele adunate în urma unor înfrângeri electorale mai vechi le-a revărsat asupra mea.

A continuat un candidat foarte subțire politic, care a bătut pe la mai multe porți ale partidelor, în scurta și nerelevanta sa carieră politică, în speranța că îl acceptă vreun partid de candidat de primar.

M-a acuzat că evit confruntarea și altele, cu o îndârjire demnă de o cauză mai bună. Eu cred că am fost candidatul cel mai prezent la cele trei televiziuni locale, la cele naționale precum și în live-uri pe rețelele sociale.

Pe urmă, am trăit să o văd și pe asta, cu ocazia vizitei fostului prim-ministru Ponta la Satu Mare, am fost făcuți “blatiști”. De cine?! De către un politician care uită că nimeni, cel puțin în Ardeal, nu dă doi bani pe vorbele și acuzațiile lui.

Toate acestea au culminat cu marea de conturi de pe rețelele sociale, având ca poze de profil pisici și floricele, care mă desființau că am îndrăznit să spun într-o emisiune lucrurilor pe nume, să vorbesc despre lucruri posibile, despre realități și nu despre dorințe nefondate. Ei uită că în aceeași emisiune, ca și în alte ocazii, i-am reproșat primarului actual mai multe măsuri din acest mandat. Nu voi lansa niciodată acuzații la adresa cuiva fără să știu fapte precise și dovedite.

În final vreau să le urez succes tuturor acestor domni candidați și să îi las fără subiectul de campanie: mă lupt pentru poziția de primar, nu pentru locul doi ca alții iar dacă nu voi câștiga această bătălie electorală NU voi accepta o poziție de viceprimar.

Vreau totuși să reamintesc sătmărenilor că au nevoie de oameni modești, bine pregătiți și care cu decență au făcut ceva în viața lor. Votul util îl las pe seama voastră.”

SURSA: PNL Satu Mare

16 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Dacă promiteai că încerci să înveți să parchezi regulamentar poate unii te votau.

  2. Tineriada Răspunde

    nu stiu pe ce lume traieste omul asta si cred ca nici el nu stie din pacate

    a dus o campanie foarte slaba pe internet… inclusiv Huzau i-a luat fata

    • c-block Răspunde

      Nu uita că mulți aveau impresia generală că nici nu prea vroia să candideze. Cu atât mai bine pentru Panaitul tău,nu?

      • Tineriada Răspunde

        la cum l-o atacat in dezbatere impreuna cu ratiu si gabor deja am indoieli ca informatiile alea au fost adevarate…

    • Marce Răspunde

      Vai de capul tău. Albu e un om corect si dintr-o bucată. Votam Adrian Albu!

  3. Ion Roman Răspunde

    Cear fii sa nu arunci chistoacele pe geam?

    • Adi Răspunde

      Dute albule si_ti bate coasa,dupa alegeri la scorul rusinos care il vei scoate sub cel al partidului,cozma cu care esti in conflict direct te mazileste din fruntea pnl si tu vei ramane un amarat de vice primar vesnic sluga udemr….tie iti place statutul deci te doare in p.la de toti si de toate!

    • Oradea Răspunde

      Lasa-til pe acest limbric sa le arunce ca doar el are numerele de telefon a 13 ministri ….cioban fara scrupule

  4. cârcotaş Răspunde

    Albu este responsabil cu ,,vânzările directe”? Că văd că numele lui apare unde sunt astfel de vânzări. Mişto, şi mie mi-ar place, contact cu oamenii, cu problemele, cu, cu…

  5. Citizen Răspunde

    Va luați de om , deși in afara de a se aciua intr-un loc călduț (împreuna cu toți ai lui), nu a făcut NIMIC !!!
    Sunteți niște nerecunoscători !!!🧐🧐🧐

  6. Opinie Răspunde

    Daca esti singur nu vei castiga .

  7. Conu Leonida Răspunde

    …HA,HA,HA…‼️‼️‼️

  8. Un satmarean Răspunde

    Intr-adevăr,ce bine am putea sa radem dacă nu ar fi de plâns…omul asta a “ gestionat “ urbea atâția ani …
    nimic făcând …

  9. Adi Răspunde

    Ai spus lucrurilor pe nume……de ce nu zici coretul pamantului de ce te_ai opus cu vehementa aliantei impotriva udme……iti zic eu ,pentru ca esti mana in mana cu ei si aveti manevre impreuna pe bani multi,mincinosule ce esti…..cat o sa mai mintiti poporul talharilor ce sunteti!!!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.