Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

Adrian Cozma: ,,Satu Mare este pe ultimele locuri în toate clasamentele posibile. UDMR și Pataki nu se pricep”

Candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Cozma, a ținut să îi răspundă actualului președinte, Pataki Csaba, care a spus că Satu Mare este în topul județelor la atragerea de fonduri europene. ,,Satu Mare este pe ultimele locuri în toate clasamentele posibile”, a declarat astăzi Adrian Cozma, în cadrul unei conferințe de presă.

,,Fie că vorbim de atragerea de fonduri europene, fie că vorbim de modernizare, fie că vorbim de proiecte depuse în perioada anterioară sau în momentul în care vorbim sau în curs de implementare, deci în toate aceste clasamente suntem pe ultimele locuri. Ceea ce cu foarte mult tact a exploatat domnul președinte și tot la nivel de declarații politice a făcut-o și actualul primar care spuneau că avem nu știu câte milioane, miliarde de euro rată de atragere a fondurilor europene. Este într-adevăr vorba, și unde au încercat ei să ne distragă atenția, de acel proiect, masterplan de apă-canal, care a început acum vreo zece ani, a fost semnat acel proiect de Apaserv cam prin 2012, acel mega plan pentru dezvoltarea rețelelor de apă și canal. Într-adevăr, în 2012 fiind semnat, în 2014 a început implementarea lui, iar într-o astfel de logică probabil acel proiect mărește oarecum suma care a fost atrasă”, a declarat Adrian Cozma.

Candidatul PNL la președinția Consiliului Județean a mai vorbit despre turismul din județul, despre care a spus că nu există, precizând că ,,UDMR și Pataki nu se pricep să dezvolte economia județului.”

,,Satu Mare nu a reușit să dezvolte turismul. Consiliul Județean Satu Mare în acești patru ani nu a făcut absolut nimic pentru infrastructura rutieră, nu a făcut nimic pentru dezvoltarea turismului. (…) Când vorbim de turism în Satu Mare, putem spune că nu există. Avem locuri unice în județul Satu Mare și nu sunt exploatate nici măcar la cinci la sută din capacitatea pe care o au, fie că vorbim de zona Codrului, fie că vorbim de Țara Oașului. Ideea este foarte simplă, UDMR-ul și Pataki nu se pricep la turism și nici să dezvolte economia județului, care să ne aducă tuturor venituri mai mari și bineînțeles bunăstare pentru cetățenii județului Satu Mare”, a mai spus Adrian Cozma.

La conferința de presă ce a avut loc la sediul de campanie al PNL au mai participat Dorin Bartok, candidat la funcția de consilier județean și primarul comunei Păulești, Zenoviu Bontea.

25 comentarii

  1. Cionca Răspunde

    Felicitari Adi. Mult succes, sunt sigur ca vei castiga

  2. Bil Gheiț Răspunde

    Da’ cine se pricepe ??!! Ia uimeste-ne !! 😂👍😛

  3. Tibi Răspunde

    Foarte bine a abordat problemele din judetul nostru

  4. Emil Răspunde

    adisor ne-ai minti cu proiectele pe fiecare comuna nu le ai, ai vorbit prostii si minciuni,sa iti fie rusine!!!

  5. Cora Răspunde

    bine le spune tanarul asta. De el avem nevoie la conducerea judetului nostru. Felicitari

  6. Gigi Paracliseru Răspunde

    Văd că ți-ai tras si un Prim secretar UTC cu probleme Organizatorice ! Un comunist autentic nu strică niciodată să-l ai prin apropiere că cine știe ce vremuri vin !!😂😂😂

  7. maria Răspunde

    Adrian Cozma si Bontea Zenoviu astia sunt PNL,ca doar au fost PD-L amandoi!?,ce troaca de porci traseisti a ajuns si PNL-ul!!!!

  8. Dr. Ionescu Răspunde

    Adrian Cozma este singurul care nu se lasa manipulat de Udmr. si de aceea trebuie sa aiba sprijinul tuturor romanilor!

  9. Jimmy Răspunde

    Mergem pe mana lui Adrian Cozma pentru judet. Merita functia de presedinte al Consiliului Judetean. Avem nevoie de o alta conducere si o alta viziune.

  10. Stela Răspunde

    Cozma are sustinere de la Bucuresti , iar cu el la conducerea consiliului judetean , orasul ar beneficia de sprijin atat financiar cat si logistic foarte puternic de la centru. asa ca eu sunt impresionat de ce face si de mesajul lui. Eu votez Cozma.

  11. Ziman Răspunde

    Din cate vad eu, doar Cozma se lupta cu adevarat cu cei din UDMR, restul nu isi dau interesul. Asta spune multe despre Adrian si merita sustinut.

    • x-ulescu Răspunde

      daca pnl -ul ia mai multe voturi decat usr-ul are sanse la vicepresedinte cj ,ca udmr-ul mai arunca cate o faramitura si catre slugi daca nu , nu !

  12. Toricelli Răspunde

    @Jimmy
    Eu a-si baga mana aia in foc , dar numai si numai in manusi azbest.

  13. Unul Răspunde

    Serios mai oameni ,satmareni, voi credeti ce spune acest … Cozma ? Nu ma mir ca batem pasul pe loc . Acest Cozma stie doar sa agite ! Cu ce a iesit in evidenta ? Nimic Cu ce vrea sa lanseze turismul in Satu Mare ? Cu autocarele lui tata ? Mai oameni buni ,nu fiiti naivi. PNL-ul este terminat cu acesti oameni ! Hai USR !!!

    • Mirel Răspunde

      Bineinteles cu Firma lui Tata!Nu pe degeaba stau cele 4 busuri parcate pe Jubileului colt cu Păulestului.Focar de Infectie COVID-19,versiunea nouă updatată!Până de Crăciun tot Cartierul Micro 17 va fi in carantină!Si bineinteles nici Politia Locală nu vede nimic!Cum să vadă Puiu Chisluca?Doară impreună au lucrat la Halmeu,el la SHOP,Puiu la PCTF!

  14. Tu Răspunde

    Mai Adi dute ia calu tau acela nazdravan si sa te duci inapoi la stramosii tai nejustificati .

  15. Maria Răspunde

    Trebuie sa dam o sansa tinerilor sa se afirme.Sa-i ascultam poate au ceva de spus,Sigur e greu sa cresti intr-o padure matura ,nu ai lumina,nu vezi cerul,nu ai aer.Egreu sa razbati,printre buruieni si liane care se agata de copaci.Rostul nostru nu e sa-i judecam familia,descendenti,,rostul nostru este sa-l ascultam ce are de spus,cum mergem mai deparete noi satmareni?Fara fundatie nu poti pune acoperisul pe casa.Restul este SF.

    • Compozitorul Răspunde

      Auleo Maria ce dume ai in tine.
      Si eu consoc zicatori de genu : Degeaba pui cacatul la borcan in camara nu va fi compot niciodata.

      • ... Răspunde

        Nebunule ce ești! Ce ai mai indispus-o pe @Maria cu postarea ta! Acum nu o să posteze câteva zile!🤔😜

  16. gelu Răspunde

    Dava in plm de ordinari ba voua chiar nu vi rusine,va dati liberali autentici cand voi ati fost 2 PD-Listi ordinari care ati taiat pensii si salarii!!!!!!!!!!!,nu va crapa obrazul ala gros de rusine,fereasca dumnezeu!!!….nici moartea nu va voteaza,dar satmarenii!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.