Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Adrian Cozma: ,,Satu Mare, în coada clasamentului la atragerea de fonduri europene’’

Fondurile europene sunt principala sursă de venit extrabugetară, astfel dezvoltându-se majoritatea localităților din țara noastră. Din nefericire, spune Adrian Cozma, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Satu Mare, nu a fost și cazul județului nostru, unde aleșii din 2016 nu au reușit să atragă mai nimic în comparație cu județele vecine.

Adrian Cozma, candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Satu Mare trage un semnal de alarmă.

,,Avem un oraș gri, nedezvoltat și neatractiv. Nu avem un parc modernizat sau un centru istoric decent, așa cum au toate orașele din Transilvania. Alte orașe din judeţele învecinate au finalizat sute de proiecte cu fonduri europene, iar Satu Mare e codaş absolt, cu cele mai puţine proiecte accesate. Turismul e la pământ, iar economia locală nu e susținută deloc. Producătorii locali și fermierii se descurcă cum pot. Trebuie să construim o alternativă durabilă și serioasă pentru Satu Mare. Sunt convins că se pot face mult mai multe lucruri bune pentru sătmăreni.

Angajamentul meu este ferm și se leagă de o viață mai bună pentru noi toți. Vom aduce fonduri europene și vom realiza toate acele proiecte așteptate de atâția ani de sătmăreni, precum modernizarea și sistematizarea spațiilor publice, a iluminatului public, reabilitarea blocurilor, construcția unei piețe agroalimentare moderne pentru fermierii și producătorii din judeţul, și multe altele care vor aduce  dezvoltare în toate domeniile.”

SURSA: PNL Satu Mare

7 comentarii

  1. Iuliu Răspunde

    Ce mai este de zis dragi satmareni,referitor la pnl si proiectele lor marete cozma&albu,ati vazut la informatia tv,blatul pnl alde udmr,sunt ca fratii se apara la fel,deci in final cozma vorbeste prostii cand pe sub masa totul este aranjat in viitorul mandat de 4ani,albul este sluga credinciasa a udmr,cozma bate campii de dragul audientei…..asa ca aveti grija dragi satmareni cu cine votati!!!

    • c-block Răspunde

      Albu nu că e slugă, asta e maximul ce poate scoate. Așa că se complace în situația dată. Nici Cozma mare lucru nu are ce face chiar dacă prin absurd ar ajunge președinte pe județ. Pentru că nu are cu cine și nu are din ce. Suntem un județ prăpădit, asta-i adevărul. Și pe deasupra cotropit de traficul tranzit din care eu nu văd ce foloase să avem.
      Dacă ajunge președinte se vor multiplica manifestările ecvestre.

      • Marta Răspunde

        Te contrazic C-Block în legătură cu majoritatea în cj. Vor face front comun cu USR, care va scoate un scor onorabil și vor avea o majoritate. Eu asa vad lucrurile. E adevărat ca suntem un judet slăbuț dar speranța moare ultima.

        • c-block Răspunde

          USR -PNL nu prea ține pe termen lung. Știu eu bine de ce spun asta. E greu să se pună de acord chiar și în chestii mărunte, apoi cum văd că înțelege să facă politică USR este prea de tot. Câteodată ai impresia că e o colecție acolo de fete bătrâne, nemăritate. Dar nu e treaba mea. Oricum nu poți ignora pe unguri că au pe puțin o treime din voturi. Deci pentru decizii cu majoritate de 2/3 ai nevoie de ei. Iar asta presupune ca pe cât posibil să nu îi calci pe bătături, în limita bunului simț. E valabil pentru oricine face majoritatea.

  2. Szalma Jack Răspunde

    Iar el ne va plasa pe primul loc !!! 😂😂

  3. mia Răspunde

    Cozma e singura sansa sa scapam de udmr de la consiliul judetean. votez Cozma

    • c-block Răspunde

      Treaba ta, votezi cum vrei. Dar așa a ajuns și Ștef președinte. Cunoști rezultatul. Așa cum nu-s lămurit ce propune USR în afară că hai să vindem mașina primarului și merem pe trotinetă până-n București sau Cozma cu al lui program pe fiecare comună în parte, care program estem …??? Ăla cu bătăm gasul în gospodării? Păi ăla-i copy paste de la Orban, lozincă pentru toată țara. Sunt curios dacă se va face cum vor plăti țăranii facturile la gaz. Șefu, nu-mi taie gazu că îți dau la schimb tri găini și un cocoș?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.