Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Asistentă din Satu Mare, după tragedia de la Ciuperceni: ,,Trecem în fiecare zi pe lângă moarte”

O asistentă din Satu Mare a reacționat pe Facebook după tragedia din această dimineață din Ciuperceni, acolo unde un asistent medical şi un muncitor au decedat într-un cumplit accident: ,,Trecem în fiecare zi pe lângă moarte”, spune aceasta.

Asistenta spune că sunt foarte multe cazurilor în care ambulanța este ignorată de participanții la trafic, cu toate că se deplasează cu semnale acustice și luminoase: ,,Nimeni nu se dă la o parte să facă loc ambulanței care merge la caz, nu la plimbare”, spune femeia.

,,Vine solicitarea, un caz, asistentul si ambulantierul pornesc spre acel caz unde niciodata nu stii ce gasesti sau ce te asteapta….Si cum pornesc? În tromba!!! Pentru ca fiecare minunat conteaza si face diferenta. Si cum merg???? Cu sirena si girofar!!!!!!ca sa vadă și să audă toti ca ei merg la datorie ca poate fi in pericol mama ta ,tatăl tău,copilul,tau,sau sotia ta.  

Si pe unde merg????? Pe contrasens. !!!!!!! Si de ce ???? Pentru ca nimeni nu se da la o parte sa faca loc ambulanței care merge la caz nu la plimbare. Pentru ca altii circulă cu viteza enorma.

Pentru ca altii sunt efectiv călăi din trafic care nu țin cont de nimic…..trist foarte trist….a mers sa salveze o viață și a plătit cu viața sa, inconstienta altora….. Trecem in fiecare zi pe lângă moarte si cand e sa fim noi cei salvați de multe ori e prea tarziu….INDIFERENTA UCIDE”

CITEȘTE ȘI:

8 comentarii

  1. Adinutza Răspunde

    Înainte de a fi EROU ai fost OM devotat muncii și oamenilor,ai fost COPIL,SOT,TATA, PRIETEN și COLEG grozav-COTICA-+OMUL acela care a ars NEVINOVAT,toate pentru ca niste”copii”cu permis și fără experienta,cu masini foarte puternice fac ravagii în trafic.Respectati oameni buni masinile pornite in misiuni de salvare,trageți pe dreapta și eliberati-le calea.Si 2 minute fac diferenta de multe ori intre viata si moarte.Bunul Dumnezeu sa te odihnească,ai avut o misiune frumoasa si curajoasă pe Pământ,acum te asteapta Cel de Sus ,sa ajuți și acolo.Putere părinților,soției și surorii tale…Condoleate și celeilalte familii..

  2. Fasz Răspunde

    Ascultă fă ce îți spun, ambulanțele merg cu sirene și dacă e urgență și dacă nu e urgență, nu mai pot dormi de atâtea sirene!

    • Fasz Răspunde

      Cred că aceasta ar trebui să fie momentul în care să-mi dau seama singur cât de bou și de nesimțit pot fi. Ce spuneți? Voi reuși asta? A, da’ de unde!

  3. amaconda Răspunde

    După mine soferul ambulantei pe lângă asistent să fie prezent si un politist care să filmeze deplasarea ; deplasre care să fie transmisă online către colegii și poliția rutieră și va garantez ca in două luni de zile cu acțiuni zilnice și ridicarea a sute de permise de conducere participanții la trafic s-ar disciplina instant.

    • altu fără bmw Răspunde

      Dacă polițistul se oprește să tot sancționeze dobitocii care nu aud salvarea ambulanța când ajunge la bolnav? Pentru că sunt mulți ăștia dacă nu chiar majoritari. Tu auzi ce spui? Dar da, ar trebui făcută câte o campanie de sancționare pe speță nu numai acum cum au făcut după cazul de omor de la Casa Albă și au colectat repede cerșetorii de pe stradă.

  4. Pop Ioan Răspunde

    Degeaba merge ambulanta SMURD-ul etc etc cu sirenele si girofarurile pornite daca zmeul de la volan nu-l aude din cauza manelelor date la maxim ca bubuie soseaua dupa el si BMW-ul cu volan pe dreapta se scutura de elementele de caroserie.Iar girofarul nu-l vede din cauza foliilor “conforme” aplicare pe geamuri.

  5. Privat Răspunde

    Atâta se plâng bugetii ăștia. Mergeți tată,la privat pe 1500 Ron să nu aveți riscuri. Pt 1500 EURO cât aveți acum normal că sunt ceva riscuri.Voi vreți și bani mulți, muncă ioc daca se poate. Oglinda bugetarului român. Nu vă obligă nimeni să prestați această muncă. Nu vă convine, demisia,nu e greu. Dar la privat e greu.

    • ... Răspunde

      Ca să ajungi bujetar trebe să suporți niște cheltuieli cum să spun paralele pe lângă subiect. Deci dacă ajungi acolo încerci să le recuperezi pe astea cumva. Bineînțeles cu vârf și îndesat că doar asta e important, nu?😱😥 Apoi am auzit și de cazuri în care pentru post trebe mulțumit periodic unde trebe. Deci nu toți banii ajung la tine în jeb. Dar oricum e mai bine să fii un frustrat bujetar care nu lucrează, când i se cere lipește afișe sau mănâncă maro. Adică se descurcă. După un timp mai încearcă să angajeze pe toate neamurile tot acolo ca să fie bine pentru familie. Asta e o imagine apropape fidelă a sistemului bujetar. Nici nu mă mir de halul în care ne-au dus!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.