Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

Beșeni, mesaj către Petric: „Abțineți-vă de a mai folosi biserica în scopuri atât de păgâne”

Consilierul Județean PNL, Cristian Valer Beșeni, candidat pentru un nou mandat de consilier la Consiliul Județean i-a transmis un mesaj deputatului Octavian Petric prin intermediul unui comunicat de presă transmis către redacția PortalSM.

Redăm integral mesajul consilierului Beșeni:

„Constat cu mâhnire și stupoare faptul că vă folosiți la modul cel mai grosier posibil de orice metodă, doar pentru a rămâne în prim-planul politicii sătmărene. Profitând de poziția dumneavoastră nu ați ezitat să implicați și biserica în campania electorală proprie, demonstrând astfel că nu mai aveți nimic sfânt!

Vorbiți cu seninătate despre zona Codrului pe care pretindeți că o reprezentați. Nici nu trebuia să spuneți nimic! După două mandate de parlamentar, rezultatele catastrofale se văd cu ochiul liber: Codrul a rămas cea mai năpăstuită zonă a Sătmarului, în ciuda promisiunilor bombastice pe care nu ați încetat să le vânturați pe sub nasul alegătorilor, atâta amar de vreme!

Desigur, este mult mai simplu să transformi un slujitor al bisericii într-un simplu agent electoral, decât să vii în fața oamenilor cu un raport de activitate, sau măcar cu un plan coerent de dezvoltare a zonei.

Este cât se poate de dezagreabil să constat că prin astfel de manevre prea puțin creștinești, dumneavoastră contribuiți în mod direct la discreditarea statutului moral al omului politic, care nu se dă în lături de la nimic, doar pentru a-și atinge măruntul său scop personal.

Poate că disperarea dumneavoastră ar putea fi de înțeles, doar v-au părăsit aproape toți colaboratorii!, dar un om politic este obligat să simtă și momentul în care trebuie să iasă de pe scena politică. Dar trebuie să o facă discret și cu demnitate!

Din păcate, este cât se poate de evident că aceste două lucruri nu vă caracterizează. Totuși, faceți un efort și abțineți-vă de a mai folosi biserica în scopuri atât de păgâne, cum este iluzoria dumneavoastră ascensiune politică. Poate că atâta ne-a mai rămas: curățenia credinței, pe care văd că încercați să o murdăriți cu orice preț!

Desigur, ne vom ruga pentru dumneavoastră, ca și pentru oricare dintre cei plecați. Din fericire, dumneavoastră plecați doar din viața politică. Dar răstimpul existențial care v-a mai rămas, ar trebui să vă îndemne la cumpătare și bun simț. Și poate la o resemnare mai demnă!

                                        Cristian Valer Beșeni

Consilier județean PNL Satu Mare

6 comentarii

  1. bersenyiii Răspunde

    frate tu tot un lingau si un lipitor de afise vei ramane— esti penibil

  2. Adrian Cozma Răspunde

    Cristi, fratele meu!

  3. Gigi Paracliseru Răspunde

    Singura calitate de care dispune cel care se laudă a fi “reprezentant al codrenilor” este cea de “palțăuar” !Adică cel care umblă la final de chef după invitații la o petrecere ca să le mai umple paharele,”palțăul”,să-i vadă beți de-a binelea !!Asta e singura MARE calitate a individului ! “PALȚĂUAR de Codru” !!

  4. ionut Răspunde

    da tu de unde ai mai aparut minunea lumii!!!?….nu cumva esti fiul lui beseni sefa economica de la spitalul judetean?…..dute si te culca fecioras!,ti-a trage petric o flegma de o sa iti fracturezi gatul!!!

  5. Beny Kira Răspunde

    Corect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.