Ultima actualizare: azi, 13:59

Locale

Candidatul USR-PLUS, Radu Panait, și-a publicat CV-ul. Cum a reușit să colaboreze cu Google

Candidatul USR-PLUS la funcția de primar al municipiului Satu Mare, Radu Panait, și-a publicat CV-ul: ,,Suntem 100% transparenți în alegeri, la fel vom fi și după ele”, spune Radu Panait, care își dorește ca sătmărenii să îi cunoască realizările profesionale.

Candidatul USR-PLUS la Primăria Satu Mare a terminat Liceul de Artă Aurel Popp din municipiu, după care a studiat timp de patru ani la Academia de Muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca. Imediat după terminarea facultății, Radu Panait și-a deschis propria afacere, firma sa ajungând partener strategic Google AdSense.

,,Suntem 100% transparenți în alegeri, la fel vom fi și după ele. În cazul meu, împlinirea profesională a venit înaintea intrării în politică. De abia aștept să-mi pun în slujba sătmărenilor toată experiența acumulată în mediul privat”, a spune Radu Panait.

Puteți citi toate realizările lui Radu Panait în CV-ul atașat: http://Panait.ro/radu-cv-ro

40 comentarii

  1. Gyuri Răspunde

    Succes!
    Doar că noi o să votăm analfabeți și mincinoși, cum facem de fiecare dată.
    Din păcate.
    Că așa iese, când ești idiot util pt udmr,alde psd,pmp xhiar și pt pnl

    • Láti Răspunde

      Cantă la fluierul lui Sebastian Ghită băiatu de la USR.PLUS .are colaborare cu ASSOFT firma patronată de Ghită .Uni asa sustin colegi din bresla lui .Un mic şarpe .

      • Gicu Hugi Răspunde

        Lacika, afirmatia ta e la acelasi nivel cu afirmatia mea de aici: esti un bugetar angajat sa comenteze pe site-urile ziarelor online, stiu eu sigur.

        Singura diferenta e ca afirmatia mea are sanse mult mai mari sa fie reala. 😉

    • Codruta Răspunde

      Se pare că acest usr-it încearcă să ne păcălească, eu sunt o tânără de 22 de ani care vreau să votez cu un candidat nou , dar unul asupra căruia să nu existe suspiciuni de corupție și păcăleală. Este clar că acest individ Panait este un candidat forțat, scos din joben să influențeze și să păcălească o parte din electoratul tânăr. Din CV se vede clar că nu-l recomandă nimic în domeniul administrativ , doar povești.
      Ce sa caute un artist că primar.Doamne incredibil ce proști sunt unii și se lasă dusi de val.

      • Gicu Hugi Răspunde

        Dar pe tine ce te recomanda sa ne zici noua cine se pricepe sau nu la administratie publica? Care e calificarea care te-a determinat sa tragi aceasta concluzie?

      • Gyuri Răspunde

        Așa ești tu de 22 de ani, cum sunt eu Iisus. Probabil ești un “decrețel”
        Ești un postac pârlit, cu servici la stat, încercând să inducă tineretul in eroare. Ca mai târziu să zbieri că nu vor tinerii să muncească să îți plătească ție pensia.
        Dute si lasă-ne!
        Tineret!!! Ieșiți la vot!

        • urbanism Răspunde

          Nu știu cine vrea să ne păcălescă de fapt. Tineretul oricum nu prea votează de cel puțin 10 ani.

    • Coleg de clasă Răspunde

      Radule te știu de mic , se pare că tot naiv ai rămas, eu nu te mai votez că la europarlamentare ,doar gargara și circ .

  2. Adi Răspunde

    Dacă tăceai filozof rămaneai ,ce să caute un manelist în administrație ,urmează Salam , Vali Vârtej şi Adi Piticu .Gata am rezolvat problema oraşului ,doar un arist mai lipsea Albu doctor , Rațiu dentist şi antreprenor , Huzău tânăr politician ,Coica oltean ,iar acum avem artist itist .bun CV.
    Stai acasa mi se pare cam slabut .

  3. Gyuri Răspunde

    Și iată trolli.
    Au apărut.
    Cum am spus.
    Dacă nu ești in politică din ’45 sau ’90 nu te vor românii.
    De aceea vom mai asista la alți 4 ani de declin al Sătmarului.
    Cei mai mulți nu vor merge la vot.
    Că așa este oaia.
    Plânge de milă, lupului!
    Apoi vor ieși in online, singurul loc unde au curajul să vorbească, și vor scuipa și injura ca nu le merge bine.
    Ieșiți la vot vreo 70-80% și probabil avem o șansă.
    Până atunci nu trollați și informați-vă corect.

    • Láti Răspunde

      Şi cine să asigure dezvoltarea oraşului nişte papagali, noname , slugi a unor colonei de miliție , termină Gyuri nu te mai agita doar te uiți la fața lui şi spune tot .Un şmecheraş de centru care acum începe să se spele .

  4. Sathmarer Staatsbürger Răspunde

    Tot ma intreb ca daca ai o afacere care merge bine, iti aduce profit, iti ia 10-12 ore in fiecare zi din viata, sau esti medic, cu un cabinet care are pacienti, sunt multumiti de serviciile medicale prestate, sau ai un lant de cabinete, umbli cu cel mai nou racnet de pe piata, ptr ce pusca mea candidez la o functie bugetara ca primar sau PCJ? Asta inseamna ca inchizi firma, cabinetul, etc? Esti primar o sa mai ai tu vreme sa te ocupi si de afacere sau nu inteleg! Ajutati-ma!!!

  5. Gicu Hugi Răspunde

    CV-ul este extraordinar de bun. Ar fi bine sa vina si ceilalti candidati… pana acum doar Kereskenyi il mai are public, pe site-ul Primariei.

    Apreciez mult faptul ca Radu Panait a pornit afacerea sa de la 0, spre deosebire de altii… altii care au pornit cu afacerea lui taticu’ sau mamica.

    • c-block Răspunde

      Da, ce să spun!😱 CV-ul extraordinar de bun care NU este CV? Pentru tine e bun că veci nu ai văzut un CV. Dar sincer aș fi curios la CV-ul lui Coica de exemplu. Tot caut de ani buni și nu găsesc. Nici cât era primar.

    • Alex Răspunde

      e in aceeasi oala cu clasa politica !!!! s-a asociat cu plus cu mircea ciocan, fiu de pesedist si impreuna sunt clasa noua politica. ce sa mai cred? Am sperat in USR dar m-au dezamagit prin aceste candidaturi …. A fost doar un foc de paie din pacate.

    • Gicu o sugi Răspunde

      Te referi la asocitul lui Panait , Mirciulică care este fiu de general de securitate , aşa sunt noi politicieni scoşi la înaintare să fenteze tineretul cu sloganul “noua clasă politică”.
      USR PLUS = SECURIŞTI

    • Lauda de sine Răspunde

      atata se lauda omu asta!!!! i-au murit laudatorii si nu mai are cine sa il laude dar cum se zice in popor… lauda de sine nu miroase bine.

  6. Ionica Răspunde

    vad ca acest candidat umbla doar cu vrajeli, vrea sa ne duca de nas… nu cred nimic din ceea ce spune

    • Gicu Hugi Răspunde

      Dada, asa mi-a zis si mie vecinul care a auzit de la bunica ce a auzit de la soacra verisoarei vecinei sale!

      Chiar atat de tampiti ne vedeti incat sa nu stim sa cautam pe mfinante.ro daca firma sa a avut sau nu cifra de afaceri de sute de mii de euro pe ultimii 10 ani?!

  7. Salam Răspunde

    vaaaaiiiii m-a dat pe spate cu atatea realizari…. pe bune? lauda de sine….. nu miroase a bine.

  8. Gerula Răspunde

    Bravo Radu si felicitari.
    In sfasit cineva care ne ofera o alternativa la clasa politica actuala, un om realizat pe plan profesional care are cu ce sa se mandreasca si ce sa ne arate, un om care a facut CEVA pana la acesata varsta, nu a stat pe banii nostrii ca si majoritatea bugetarilor care si-au facut din politica o meserie, o cale de a face bani usor si fara munca.
    Daca vreti o schimbare, daca vreti ceva nou votatil pe Radu, daca nu si va este bine asa cum este, sunteti multumiti de cum arat orasul, votati Coica, Stef sau Kereskenyi, politicieni de meserie.
    Succes

    • Satmerean Răspunde

      Am akuns să discutăm de un fraier de it-st , snt sute ca el in oras dar se pare că doar el are unchi fost colonel de miliție .O să oa atatea voturi cât are la marimea pantofului , nu ne mai păcălesti Radule cu vrăjeala .Panait NU TE VOTĂM .

      • Gicu Hugi Răspunde

        Mai sunteti multi de-astia cu pareri “avizate” dar care nici macar limba romana nu stiti sa o vorbiti?

  9. urbanism Răspunde

    @Tineriada, ești mai mult decât naiv. Deocamdată noi avem o legislație așa cum este și un aparat bugetar așa cum este. Foarte-foarte greoaie ca să nu spun inertă. Suntem la ani lumină depărtare de aplicarea a ce se face în administrație în vest. Ne lipsește cultura generală peste asta. Și o rândunică nu face primăvară. Ba mai mult va fi devorată de lupi. Și când își va da seama va fi deja prea târziu. Departe de mine să ameninț. Nici vorbă. Este un fapt. Cunosc prea mulți bujetari din palat.

  10. urbanism Răspunde

    @Tineriada, citind reacția ta cum că nu știi unde se face facultatea de primari îmi cam dau seama că îmi pierd timpul cu tine. Școala oricum nu se face la trombon sau taragot. Te crezi deștept dar ești …… mai mult decât ….. Te las să ghicești.
    După logica ta să zicem Ion Țiriac care are mulți bani ar fi bun de primar. Doar s-a descurcat în privat, nu?

  11. Gyuri Răspunde

    De aceea o să aveți un oraș subdezvoltat.
    Că sunteți manipulați de “să moară și capra vecinului”, invidioșilor.
    Nu m-aș mira să știu că trolli de mai sus sunt nerealizati.
    Frustrări văd destule la voi.
    Ură și dispreț față de cel ce este cu o treaptă mai sus.
    Cel puțin aveți curajul de a vota.
    In cunoștință de cauză, nu manipulați de ce stiu eu ce gazete ori televiziuni.
    “Cine nu votează..
    , Gâdea îi fătălău!” (KMKZ)
    Si acum trollați!
    Hai!

  12. Satmareanul Răspunde

    Da ma realizarile lui la fluier si in IT, hai sa vedem ce stie el despre ceea ce inseamna financiar IT atata timp cat cotizeaza preferential la stat! Stim foarte bine ca statul a ajutat firmele IT in detrimentul restul firmelor care macar stiu legislatie si stiu unde ar trebui schimbat … si stim cum a functionat domeniul IT asa ca ar trebui ca organele statului sa verifice ca ce sume a intrat in contul privat al acestui domn fara sa declare acele venituri si uite cum un om cica realizat a fraudat statul roman … si noi dobitocii credem in bunatatea lui … hai sa vedem cine stie despre acest domeniu si pana nu de mult prin 2016-2018 cand au inceput controalele financiare efective pe domeniu IT pana atunci era un domeniu in care banii intrau in conturile private fara sa fie declarate la stat ca venituri!

    Asa ca ar fi bine sa va documentati si sa stiti putin despre acest domeniu!

    • Gicu Hugi Răspunde

      Firma candidatului Panait nu e chiar de IT, ci mai degraba de publicitate. Stii macar sa citesti un CV? Rectific… stii sa citesti?

  13. DECEBAL Răspunde

    vai de voi… va meritati soarta oameni buni si… rai…

    cati dintre voi ati dat curs unui vis, a unei idei si sa o finalizati cu succes ? ( pe cont propriu !!! )
    sa cazi si sa ai putere sa te ridici sa mergi mai departe ..
    Sa va loviti de un sistem impotent care in afara de a va lua banii si timpul nu va ofera nimic in schimb ..

    Credeti ca marii oameni politici si de cultura .. Nicolae Iorga , Octavian Goga .. etc , au fost ajutati sa devina cineva ? Nu, n- au fost. S-au ridicat pe propriile puteri , din familii modeste ,razbind intr-un sistem cam ca si cel de acum .. plin cu sacali gata sa muste ..
    Dar au stiut ca doar prin adevarate valori te poti ridica … INTERGITATE , CURAJ … PERSEVERENTA …

    De asta ei au ramas in istorie iar cei ca voi care musca … au disparut.

    Am sa va spun un secret … poate va mai limpezesc mintile …
    OMUL NU SE VEDE DINCOLO DE SINE.. el e masura judecatilor lui .

    Un securist ii va vedea pe toti securisti , un hot ii va vedea pe toti hoti … s.a.m.d…..

    Nu-s Userist .. nici pesedist .. nici Penelist sunt A..politic ..
    dar pot vedea curajul , determinarea si integritatea intr-un om ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.