Ultima actualizare: azi, 18:42
Locale

DOCUMENT. Cursuri online timp de trei zilei pentru școlile cu secții de votare

Școlile în care se amenajează secții de votare își suspendă activitatea, iar astfel elevii vor învăța online în perioada 25-29 septembrie. Măsura este luată în contextul organizării alegerilor locale de duminică.

Activitatea didactică ce presupune prezența fizică a elevilor și a cadrelor didactice în cadrul unităților de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare pentru desfășurarea alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2020, stabilite conform Registrului secțiilor de votare administrat de Autoritatea Electorală Permanentă, se suspendă începând cu data de 25.09.2020 până la data de 29.09.2020 inclusiv. Activitățile didactice prevăzute se vor relua începând cu data de 30.09.2020 cu respectarea tuturor condițiilor de siguranță și igienă sanitară”, a decis Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

DECIZIA CNSU AICI.

Potrivit hotărârii, activitățile didactice vor fi desfășurate în sistem online, conform metodologiilor specifice aprobate la nivelul Ministerul Educației și Cercetării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.