Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Două sătmărence infectate cu coronavirus au decedat la Spitalul Carei

Alte două persoane au decedat în județul Satu Mare după infectarea cu coronavirus. Este vorba de două femei care erau internate la Spitalul Carei.

,,Până în prezent, la Satu Mare s-au înregistrat 132 vindecări și 18 decese cauzate de coronavirus. Persoanele decedate, două femei cu vârsta cuprinsă între 77 și 85 de ani, prezentau multiple comorbidități și au fost internate la secția ATI a Spitalului Municipal Carei”, informează Instituția Prefectului Satu Mare.

În intervalul 03.09.2020 (10:00) – 04.09.2020 (10:00), la nivel național, au fost înregistrate 47 de decese (27 bărbați și 20 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Argeș, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Dolj, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Satu Mare, Suceava, Timiș, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov și București.

4 comentarii

  1. Ati Răspunde

    Prezentau multiple comorbiditati dar au murit de Covid. Întrebarea cheie este:” De unde i-au bătrânii aceștia bolnavi virusul?”. Că la vârsta lor și cu multiple boli nu cred că umblă brambura prin oraș. Ce se întâmplă în spitale e tot secretul acestei boli și a deceselor legate de acest virus. Tăcerea a fost cumpărată de autorități cu mulți bani.

    • guvidu Răspunde

      pai de la copii care duc alimente ,medicamente, merg in vizita.De la vecini ,de la magazinul din zona .Odata cu marirea numarului de infectati ,creste si numarul celor asimptomatici , virusul poate fi peste tot ……
      pt multi masca e doar ca sa te lase in autobuz,magazin.Si dupa vine pus in buzunar ,geanta, nu conteaza ca pe exterior poate fi infectat……..despre cei ce umbla cu dezinfectantul dupa ei ,stiu doar 1-2…..

  2. parca zicea lumea ca nu este covid Răspunde

    Atila mai lasa teoria conspiratiei si pune mana pe sapa.

  3. Satmarean 1 Răspunde

    @guvidu. Corect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.