Ultima actualizare: azi, 14:40

Locale

EXIT-POLL Alegeri Locale 2020 | Primele rezultate

ACTUALIZARE. Mai multe case naționale de sondare au anuntat EXIT POLL pentru această seară, însă au anunțat rezultatele doar pentru municipiul București. Vom reveni cu primele parțiale din Satu Mare.

EXIT-POLL Alegeri Locale 2020 | Primele rezultate. Primele rezultate prezentate sunt rezultatele exit-poll pentru Primăria Capitalei, acestea fiind: Nicușor Dan 47,2%, Gabriela Firea 39%, Traian Băsescu 8,6%.

La nivelul județului Satu Mare, a început numărătoarea voturilor. PortalSM vă informează cu primele rezultate parțiale de îndată ce le vom obține.

Rezultatele prezentate sunt bazate pe declarațiile pe oamenilor la ieșirea de la urne, realizate la nivel național.

Potrivit Biroului Electoral Central, la închiderea urnelor, prezența la urne în județul Satu Mare a fost puțin peste 45%. În municipiul Satu Mare, prezența la vot a depășit puțin 36%.

Așadar, în județul Satu Mare, la alegerile locale de astăzi s-au prezentat peste 141.000 de persoane. La alegerile pentru autoritățile administrației publice locale din 27 septembrie 2020, în județul Satu Mare au fost așteptați la vot 313.862 de alegători înscriși pe listele permanente.

4 comentarii

  1. Ion Roman Răspunde

    Scri alegei locale si publici rezultatele de bucuresti ce ai tras frate

  2. ... Răspunde

    Ii multumesc din suflet domnului Liviu Dragnea. Daca nu era el sa ingretoseaze intreaga tara cu excesele lui, nu scapam atat de categoric de pesedism. Peste cateva luni scapam si de cotarlele din Parlament.

  3. Calin Răspunde

    Da` nu-mi…!@#$% in Bucuresti? Ce are P%la cu prefectura? Aia nici macar nu stiu unde-i Satu Mare, D`apoi cine-s candidati la primarie. Mereti voi cu casele voastre de sondaje si forati gaze pe lanu de fasole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.