Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Accident mortal! Biciclist lovit de un TIR în județul Satu Mare

Un accident mortal s-a produs în această dimineață, luni, 28 septembrie, în județul Satu Mare. Un biciclist a fost lovit de un TIR pe raza localității Apa.

Ce spune Poliția:

În aceasta dimineața, în jurul orei 09.20, am fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Apa.

Din primele date se pare ca un bărbat, de 39 de ani, din Bihor, aflându-se la volanul unui ansamblu de vehicule pe DN1C, a accidentat mortal un biciclist de 61 de ani, din Apa, care circulând pe DC 84 nu a respectat Semnificația indicatorului OPRIRE aflat la intersecția cu DN1C.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

5 comentarii

  1. Dan Răspunde

    Iarasi un batran care crede ca poate sa circuleze cum vrea el.

    Iarasi un sofer de tir care trebuie sa traiasca cu faptul..

  2. Szalma Jack Răspunde

    Probabil la intersectia dintre DN 19 F cu Mediesu Aurit si Potau,unde demult trebuia facut un sens giratoriu pentru ca au fost foarte multe accidente in respectiva intersectie !!Bine ca au facut sens giratoriu fara nicio intrebuintare aiurea in camp,inainte de Terebesti,iar acolo unde ar fi necesar nu fac !! Alooooooooo !!Se aude ???

    • Pai Răspunde

      Este presedinte de consiliu judetean nou , tot ala vechi pataki . Luati-l de guletas ca daca nu iara doarme 4 ani , psd-ul maghiar .

  3. EUh Răspunde

    Mai terminati cu PSD.Tot ei aunt de vina say virusii galbeni?Alo,Ludovico,ma auzi?Nu va mai crede nimeni PNL isti idioti CE sunteti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.