Cu ocazia Zilei Pompierilor, au fost avansați în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, un ofițer și cinci subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “ Someș” al județului Satu Mare.
Cadrele militare au primit cu emoție noile grade, reprezentând o recunoaștere a profesionalismului și a implicării de care au dat dovadă în îndeplinirea misiunilor încredințate.
,,Mult succes și putere de muncă în continuare!’’, transmite ISU Satu Mare.
Sa-i zica cineva la domnita bruneta ca la uniforma nu se accesorizeaza tot felul de alte brizbrizuri, oricat de colorate ar fi ele.
Da’ bendeul șefilor cum se asortează? Că nici burtă nu mai poți spune.
Sa nu mori proasta/prost, sunt insemnele institutiei (insigne pentru necunoscatori) la reverul domnisoarei/doamnei, nu brose sau martisoare.
Nu sunt insemnele institutiei!Prima de sus este insemnul Inspectoratului General pentru Situatii de urgentă-introdusă in circuit cu alt prilej si de către altcineva.Mai jos pare să fie drapelul tricolor al tării!Portul lor nu este ilegal si nici de prost gust!
J. Portul decorațiilor și insignelor
Decorațiile se poartă sub formă de însemne complete sau de barete. Decorațiile se poartă pe pieptul stâng, deasupra buzunarului de sus, numai la veston, iar baretele, la veston și cămașa-bluză.
Însemnele complete ale decorațiilor se poartă cu ocazia ceremoniilor, paradelor militare sau la ordin. Atât însemnele complete ale decorațiilor, cât și baretele se poartă în ordinea importanței lor, începând de la partea din față a pieptului către mânecă.
Baretele decorațiilor se fixează pe o placă metalică, în rânduri de cel mult patru.
Decorațiile străine se poartă în aceleași condiții ca și decorațiile naționale.
Insignele de absolvent al Universității Naționale de Apărare “Carol I”, Academiei Tehnice Militare, Academiei de Poliție, al unei instituții de învățământ superior, cât și cea specifică armei și specialităților militare se poartă în orice împrejurare, cât militarul se află sub arme.
Dacă un militar are mai multe insigne, nu poartă decât două, la alegere.
Decorațiile și insignele se poartă la veston, la partea superioară a pieptului drept.
Atunci când se poartă însemnele complete ale decorațiilor nu se mai pot purta și insigne, exceptând cea de absolvire a unui institut de învățământ superior și insigna specifică armei.
Orice alte insigne – sportive, comemorative etc. – se poartă numai în ocaziile stabilite prin ordin al ministrului.
Putina carte nu strica nimanui. Io fi placut domnitei sa straluceasca, dar o poate face la discoteca.
Ce îmi place la eroii ăștia bugetari cum apar în presă cu toate nimicurile. Se angajează oameni noi, imediat poze la ziar,unul a visat ceva urât sau frumos ,la ziar. Foarte importanți bugetarii ăștia,ce ne-am face fără ei,cine ne-ar mânca banii. Totuși față de restul ,ISU chiar face ceva, ăștia măcar justifica salariile ,spre deosebire de colegii lor din alte structuri.
Te roade ca tu nu esti pompier,asa-i ?Ce de poze ti-ai mai pune pe facebook cum iti schimba comandantul gradele .😛
pune vitelu la ingrasat , si candideaza ..ai sanse
Pompier ca pompier,dar ce mândru eram de primeam ce va grad de milițian,ce de poze făceam. Nici covidul nu îmi stătea în cale.
Cel mai misto a fost cu aia care musai vroiau sa stie pulimea platitoare de impozite ca si-or lasat mostenire postu de subofiter odraslei. Era ceva dobitoc, mai anu trecut, ce sa trajea in chip cu bastonu si copchilu bagat in functie de viitor pensionar special
Pe de alta parte…de la cine sa invete? De la grasunii aia din stanga si dreapta…descheiati la guler si fara camasa/sacou. Parca ar fi la bodega din sat, si nu primadone. Dar no, mere si asa…ca doar is eroi.
Mi se pare absurd ca sefii ISU sa schimbe personal gradele celor avansati…Le-ai inmanat, dupa care stiu avansatii ce au de facut !
Nu risca oamenii. Acu doi ani era o militzista foarte mandra de noul status, cu tresele puse pe dos. De atunci, sefii de la mai le-o zis sa fie atenti, ca nu da bine in poza.