Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

FOTO. Biciclist căzut pe carosabil, lovit mortal de o mașină, în județul Satu Mare

Biciclistul ce a fost lovit mortal, sâmbătă seara, de o mașină în localitatea Doba s-a dezechilibrat, a căzut pe carosabil, moment în care a fost lovit de autoturism.

„În jurul orei 20.40, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea Doba.

Din primele date rezultă faptul că o femeie, de 60 de ani, din Satu Mare, aflându-se la volanul unui autoturism a accidentat mortal un bărbat, de 60 de ani, din Terebesti.

Bărbatul de 60 de ani, fara a fi echipat corespunzător cu îmbrăcăminte fluorescent reflectorizanta, se deplasa pe carosabil, pe bicicleta, de asemenea, neechipata corespunzător, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabila, moment în care a fost lovit de autoturism.

Conducătoarea auto a fost testata cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ”, transmite Paula Gabor, purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în acest caz, în cadrul căruia continuă cercetările.

2 comentarii

  1. ciprian Răspunde

    “Biciclistul ce a fost lovit mortal, sâmbătă seara”… stirea asta-i de-o saptamana…bine ca ati reusit sa faceti lumina sau si acum este in curs de actualizare?

  2. joliku Răspunde

    am trecut pe acolo, s-a intamplat vineri seara, in 18 septembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.