Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

FOTO. Biciclist lovit de un autoturism, în Micro 17. Bărbatul a fost transportat la Urgență

Un accident rutier a avut loc în această seară, în jurul orei 20,00, pe strada Independenței din Cartierul Micro 17, municipiul Satu Mare. Un biciclist a fost lovit de un autoturism.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de Poliție și un echipaj SMURD cu modul de prim-ajutor.

„Un echipaj SMURD cu modul de prim-ajutor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a acordat îngrijiri medicale unei persoane de sex masculin, care a fost acroșată de un autoturism pe strada Independenței din municipiul Satu Mare”, transmite ISU Satu Mare.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în acest caz, în cadrul căruia continuă cercetările.

„In urma primelor verificări efectuate la fața locului, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Satu Mare au stabilit faptul că un bărbat, de 33 de ani, din Satu Mare, aflându-se la volanul unui autoturism în Piața Soarelui și având intenția de a intra în parcarea interioara a unui bloc, a virat la stânga fara a se asigura corespunzător intrând în coliziune cu o bicicletă, pe care se afla un bărbat, de 69 de ani.

In urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a biciclistului.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ”, a transmis Paula Gabor, purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.