Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

FOTO. Îngrijorare pe „Autostrada Codrului”. Au dispărut utilajele, oamenii se revoltă

Îngrijorare pe „Autostrada Codrului” din județul Satu Mare. Locuitorii din zonă sunt îngrijorați și revoltați după ce, spun ei, utilajele au dispărut.

„ARL-ul (STRABAG) a parasit santierul de pe “Autostrada Codrului”. CJ SM nu are raspunsuri logice! Noi am verificat toata ruta Amati – Ruseni – … – Solduba – Hodisa – Socond – Ratesti, nici urma de utilaje sau muncitori!!!”, se arată într-o postare pe grupul de Facebook Uniți pentru „Autostrada Codrului”.

Mai multe persoane s-au arătat revoltate în urma postării. Ulterior, însă, aceeași persoană a publicat în grupul Uniți pentru „Autostrada Codrului„ mesajul următor:

„ULTIMA INFORMATIE! de la CJ SMARL – nu s-a retras de pe santier, doar unele faze de executie necesita alte echipe.”

6 comentarii

  1. Puiu Răspunde

    Am vorbit cu govor si a zis ca este suficienta doar plombarea si asa este mult,momentan are nevoie de utilaje la noul pod,a zis ca tine plombarea pana la iarna si in functie de cum se va vota va incepe lucrarile in primavara!…..asta e, stati si asteptati!!!

    • c-block Răspunde

      Stați și așteptați până nu vă intră definitiv în cap că oameni gen Govor niciodată nu o să facă ce trebe pentru alegători ci vor face ce le trebe lor ca să rămână pe poziții. Așa vă trebe că mai votați pezede! Că toate localitățile din țară conduse de pezediști înfloresc și se dezvoltă!!!😱😱🤮🤮 Cum puteți fi atât de încuiați la minte?

  2. Vulpea bi-polara Răspunde

    Or zis ca revin cand se va modifica statutul drumului, de la drum comunal la ahtobahn. Ca altfel isi pierd obrazu, ca vad strainii in presa ca sfrabagu face miniautobahnuri de-astea. Or ei au standarde in constructii, si nu in basini/orgolii

    • ... Răspunde

      Autobahn ca asta în Olanda se cheamă pistă de bițigli!!! Vă place că unii își bat joc de voi??? Sunteți sado-maso??? Aici nu mă refer în primul rând la Pataki ci la firma care acum 4 ani a câștigat lucrarea. Dar și cei din CJ merită “felicitările” noastre! Toți esperții bujetari!!! Probabil nici unul nu stă în zonă.

      • Vulpea bi-polara Răspunde

        Pai cum sa nu mictionezi cu jet dublu pe plavani de-astia care vad in fata ochilor doar autostrazi ale codrului, oasului etc… . Oare boulenii astia nu se intreaba de ce doar rupti-in cur-i satmarului se cred megiesi cu autobahnu, si alde cei din zona Careiuui nu se mandresc cu Autobahnu de Campie, de ex?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.